پدرم مریضه و حالش خیلی بده.شوهرم حتی یه سر بهش نزده این چند روز.اما تا یه اتفاق برای خانوادش بیفته من باید اول همه برم.همه میگن طلاق بگیر تا کی میخای زجر بکشی منه احمق میترسم.خانوادش که اصلا .اما اگه یه اتفاق بیفته برا خانواده مادر من باید زنگ بزنه اگر نزنه دلیلی میشه برای کتک زدن.شاید خیلی ها بگن احمق طلاق بگیر بخدا نمیتونم.من اینجا میتونم دردو دل کنم هیچ کسو ندارم که حرف بزنم پیشش لااقل یکم خالی بشم
قبل از هر تصمیمی حتما با مشاور خانواده صحبت کن لازم بود با همسرت هم برو نمیدونم بچه هم داری یا نه.... در کل طلاق آخرین راه حله... مخصوصا اگه سرپناه هم نداشته باشی احیانا و یا مشکل مالی داشته باشی.... خودت باید تصمیم بگیری کسی هست که بعد از جدایی از همه لحاظ ساپورتت کنه... پدر مادر برادر ....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
[QUOTE=360654467]کتکت میزنه که چرا مادرت واسه احوالپرسی بهشون زنگ نمیزنه؟[/QUOTE آره بخدا.یه بار دعو ...
وا روانیه ....کلن اختیار زندگیتونو گرفته دستش عوضی
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
میدونی ارزوم چیه که بمیره.یعنی نمیدونید روزایی که حالم بده فقط و فقط به این فکر میکنم که مرده .و خدا داره عذابش میده بابت تمام کتک هایی که به من زده تمام توهینا.تمام تنهایی هام.تمام حسرتام تمام آبرویی که تو ساختمون ازم ریخت