2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالت تهوع عدم هضم غذا اروع زیاد میزدم احساس سیری زیاد لب ب غذا نمیردم

واى منم مث توام الان بيش از يكساله درگيرم

عزيزم ميشه بگى چه قرصايي خوردى

من فقط بيسموت نخوردم

چند روز قرصاتو خوردى

من پارسال بهم دکتر اینارو داد 

ولی عفونت معدخ با کوچیکترین غم و غصه ای دوباره اغاز میشه الان دوباره شذوع شده و من طی یکهفته پنج کیلو وزن کردم غذا نمیتونم لب بزنم درمان عفونت معده همین قرص ها و غصه نخوردنه معده عصبی اگ شنیده باشی همینه 

واى منم مث توام الان بيش از يكساله درگيرمعزيزم ميشه بگى چه قرصايي خوردىمن فقط بيسموت نخوردم

امپرارول ناشتا بخور هر دوازده ساعتم میترونیدازول بخور وقتیاییم ک درد گرفت فاموتیدبن بخور 

من پارسال بهم دکتر اینارو داد ولی عفونت معدخ با کوچیکترین غم و غصه ای دوباره اغاز میشه الان دوباره ش ...

من خيلي استرسيم بخاطر همين خوب نميشم

از دكتر رفتنم خسته شدم

ولى تعريف بيسموت زياد شنيدم

شما چند روز خوردى اين قرصه

من خيلي استرسيم بخاطر همين خوب نميشماز دكتر رفتنم خسته شدمولى تعريف بيسموت زياد شنيدمشما چند روز خور ...

یکماه فکر کنم 

منم ادم استرسی ام تا حالم بد میشه معده درد میگیریمم 

امپرارول ناشتا بخور هر دوازده ساعتم میترونیدازول بخور وقتیاییم ک درد گرفت فاموتیدبن بخور

من اصلا درد ندارم

تهوع مياد سراغم

با هضم نشدن غذا

دو دورهم انتى بيوتيك خوردم

ولى بيسموت جزشون نبود

ولی باید پیگیرش باشیم یهو میبینی بدن دیه واکنش نشون نمیده به قرصا وضعیت داغون میشه

بخدا خيلى پيگيرشم ميگم خيلى دكتر رفتم يه روز خوبم يه روز بد

شما قرص بيسموت براتون تاثير خوب داشت؟

بخدا خيلى پيگيرشم ميگم خيلى دكتر رفتم يه روز خوبم يه روز بدشما قرص بيسموت براتون تاثير خوب داشت؟

اره خود دکتر بهم داد 

یه عالمه دارو تقویت معده داد. ولی خودم خسته شدم نخوردم 

2810