شاید یکی خونه و ماشین داشته باشه ولی یه اتفاقی بیفته که خونه و ماشین از دستش بره
مال میاد و میره
اخلاق و رفتار و خانواده ست که موندگاره
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون دیگه پسری نیست که خودش داشته باشه منم خیلی دوست ندارم وابسته مالی به خانوادش باشه
واسه من رفاه و زندگی خوب مهمه
خانواده هم وظیفشو انجام میده
مثل این میمونه که من جهیزیه نبرم
بگم وابسته مالی به خانوادس
نمیشه اینطوری گفت
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
آره ولی خب انگار تو این دوره زمونه پول خیلی مهم شده
زمونه رو ول کن
نظر خودت مهمه
مهمتر از اینکه الان چی داره، اینه که جربزه کار کردن داره یا نه
اگه داره به نظرم روش بیشتر فکر کن و الکی نه نگو
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)