2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شیر ندادن به نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من شیرخشکی بود و اصلا هم بد غذا نیست .

من زیاد دورم دیدم لطفا برای کسی که‌میخواد بچه اشو شیر مادر بده نسخه نپیچید بچه هایی که شیر مادر میخورن سیستم دفاعی بدنشون قویتره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من زیاد دورم دیدم لطفا برای کسی که‌میخواد بچه اشو شیر مادر بده نسخه نپیچید بچه هایی که شیر مادر میخو ...

میدونم که پادتن ها موجود در شیر مادر باعث بالارفتن مقاومت بدن بچه در مقابل بیماری‌ها میشه و شیر مادر بهترین و کامل ترین غذا برای بچه هست ولی اگر مادری به هر دلیل نتونست بچشو شیر بده نباید عذاب وجدان داشته باشه . تمام تلاش من برای کم کردن عذاب وجدان استارتر محترم هست و شما اصرار در این دارین که این حسو بهشون منتقل کنین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2805
میدونم که پادتن ها موجود در شیر مادر باعث بالارفتن مقاومت بدن بچه در مقابل بیماری‌ها میشه و شیر مادر ...

احساس عذاب وجدان تو همچنین زمانی که هنوز میتونه به بچش شیر خودشو بده بهتره از اینکه عین پسر من شه که بهترین خوراکی ها و غذا هارو دادم بهش ولی بازم کمبود کلسیم داره هر دکتری میبرم میگه از شیر خشکه🙂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

احساس عذاب وجدان تو همچنین زمانی که هنوز میتونه به بچش شیر خودشو بده بهتره از اینکه عین پسر من شه که ...

اگر میتونست به بچه شیر خودشو بده که دیگه تاپیک غذاب وجدان نمیزد . خب نتونسته دیگه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

شیر خشک بده 

والا هیچی نمیشه

شیرخشک هم ویتامین داره مشابه شیر مادر درست کردن

اصلأ عذاب وجدان نگیر منم دقیقا مثل شما بودم شیرم کم بود عذاب میکشیدم.

ولی باور کن شیر خشک خیلی هم خوبه تازه بچه سیر میشه.

حالا اگه شیشه شیر بخوره وشیرخشک چی میشه.به زور که نمیشه شیرخودتون بدید.سخت نگیر.پسر منم فقط بیست روز شیر منو خورد.بعدش شیرخشک دادم.درست مادرشوهر هی غرغر می کرد.ولی بهش اهمیت ندادم.خب چکار کنم نخورد شیر خودم دیگه.سخت نگیر توهم

بد بختی اینه که کلا وقتی خوابه شیر نمیخوره هرجا میرم میگن تو خواب بهش سینه بده ولی تو خواب اصلا شیر ...

خیلی بده توخواب نمیخوره قندخونش میوفته من بلندمیشدم یواش یواس میزدم کف باش بیدارمیشدشیرمیخورد

تو هر شهری یه سری مراکز هس برای کمک به مادران شیرده

خیلی عالین 

حتما ازشون کمک بگیر

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
2810