2777
2789
عنوان

عذاب وجدان شیر ندادن به نوزاد

449 بازدید | 50 پست

۲۲ روزه پسرم دنیا اومده سه روز اول شیر نداشتم و بی تجربه و پراسترس 

بچمو دادن ینفر دیگه شیر داد و بعدشم شیشه دادن بهش منم نمیدونستم که شیشه بگیره سمت سینه نمیره الان ۲۲ روزه با وجود زخم سزارین دولام و همش دارم شیر میدوشم ولی شیرم داره کم میشه خیلیی ناراحتم همش شبا گریم میگیره من بارداریمم خیلی سخت بود خیلیی سختمه شیر خشک بدمش ۹ ماه بارداریو با استراحت مطلق گذروندم همش با تصور شیر دادن به بچم الان داغونم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم تا هفت ماهگی شیر داشتم بعدش چون خیلی لاغر و ضعیف شده بودم شیرم سیرش نمیکرد شیشه گرفت انقد غصه میخوردم الان هی فیلم اون روزا که از سینم‌شیر‌میخورد رو میبینم گریه میکنم تو تنهاییم در حالیکه به سری راحت میگن برا اینکه راحت باشی شیشه دادی بچه لابد خودتم مامان میدونی و … 

درکت میکنم امیدوارم سینتو بگیره یکی از قشنگترین حسای دنیاس

دوبار گشنه بشه میخوره عزیزم عذاب وجدانم داشته نباش منم شیرم از ۴۵روزگی پسرم کامل خشک شد دیگه شیرخشک ...

خیلی بی قراری میکنه انقد دوران بارداریم پر استرسو گریه بود بچمم ارومو قرار نداره😔

مادر بودن چقدر سخته 

بمیرم برای دل مادر ها که اینقدر دلسوز و مهربونن

برادر منم فقط بیست روز شیر مادر خورد

یکی از آشناها بچه اش بدو تولد سینخ نگرفت اینم شیشه داده بود بهش

بعد سه ماهگی یه دفعه به ذهنش رسیده بود نصف شب که بچه گشنه اش میشد سینه میذاشت دهنش شیر هم نبوده ولی بچه اینقدر مک زده بود دوباره شیر اومد😂

علاجتو مشاور شیردهی میدونه بگرد یه هوبشو تو اینستا پیدا کن خیییییییلی راه حلهای خوب دارن

ینی میشه کاری کرد زخم زبونام دیوونم کردن همه میگن دیگه عادت کرده ول نمیکنه شیشه رو

میدونی با توجه به این که همه ما مادرها دچار انواع استرسها هستیم شیرمون برای بچه مضر هست و همون شیر خشک الان به مراتب بهتر از شیر مادر هست ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مادر بودن چقدر سخته بمیرم برای دل مادر ها که اینقدر دلسوز و مهربوننبرادر منم فقط بیست روز شیر مادر خ ...

بد بختی اینه که کلا وقتی خوابه شیر نمیخوره هرجا میرم میگن تو خواب بهش سینه بده ولی تو خواب اصلا شیر نمیخوره

2810