2777
2789
عنوان

بنده برگزیده خدا که میگن دوستمه 🙋

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با هم مثل خواهر هستیم پنهان کاری نداره خیلی یک رنگ هست مشکلات خودش هم داره ولی کلا قشنگ زندگی می‌کنه ...

میدونم ولی معمولا ادمایی که از هیچیشون نمیشه ایراد گرفت آرامش ندارن انگار همش دنبال تایید گرفتن از بقیه‌ هستن

البته امیدوارم دوستتون واقعا بی نقص باشه

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
راستش این چیزایی که تو گفتی من الان برم یه نوبت تراپی اورژانسی بگیرم تا بتونم آدم سابق بشم‌😑

خودم هروقت میبینم اینقدر متین و عاقله غبطه میخورم 

که چرا بیشتر وقت نمی‌ذارم برای زندگیم و خودم 

من هنوز یک کتاب نخوندم این خیلی بده 

چقدر بهم کادو میده میذارم گوشه خونه 

ولی تصمیم گرفتم بهتر بشم البته خیلی جاها تلاش کردم و بهتر شدم 

منم خونم همیشه تمیزه ولی خب هیچی دیگ جز این ندارم حقیقتا اخلاقم ک اخلاق سگه هار حوصله بیرون رفتن و.. ...

عزیزم منم خونم تمیزه ولی گاهی سینک پره گاهی حوصله میز جمع کنم ندارم اشپزیم که افتضاح 

اخلاقم فقط خوبه 

میدونم ولی معمولا ادمایی که از هیچیشون نمیشه ایراد گرفت آرامش ندارن انگار همش دنبال تایید گرفتن از ب ...

متوجه ام در مورد کدوم دسته صحبت میکنید از اون تایید طلبا ولی ایشون نه کلا خانوادگی خیلی باکلاسن 

دیدی بعضیا شسته رفتگی از قیافشون میباره یک ظرافت خاصی دارند هم در کلامشون هم رفتارشون 

عزیزم منم خونم تمیزه ولی گاهی سینک پره گاهی حوصله میز جمع کنم ندارم اشپزیم که افتضاح اخلاقم فقط خوبه

من چون بچه ندارم و خب کلا صب تا شب تنهام و کاری ندارم خونه تمیزه آشپزیم هم خدایی خوبه ولییییی اخلاق صفر حوصله و اعصابم صفر درواقع زیر صفر 

من چون بچه ندارم و خب کلا صب تا شب تنهام و کاری ندارم خونه تمیزه آشپزیم هم خدایی خوبه ولییییی اخلاق ...

بشین فکر کن ببین واسه چی عصبی هستی چی اذیتت می‌کنه ببین کدوم رفتار یا کار باعث میشه عصبانیتت کمتر بشه 

همونا را انجام بده 

وقتی از نظر روحی به هم ریخته باشی هیچ چیزی برات معنای درستی نداره

بشین فکر کن ببین واسه چی عصبی هستی چی اذیتت می‌کنه ببین کدوم رفتار یا کار باعث میشه عصبانیتت کمتر بش ...

حقیقتا همه چی عصبیم می‌کنه 

و خب فک میکنم بیشتر بخاطر همین تنها بودن و بیکار بودنمه 

منم یه دوستی خدا بهم هدیه داده که اونقدر حمایتم میکنه کاملا معتقدم بنده خاص خداست و خدا و امام زمان ...

ممنونم ازت زهرا گلی من

خودت یه دونه ای و مهربونی که اینجوری میبینی من رو ...

وگرنه اصلا اینجوری نیستم ..

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

2810