2777
2789
عنوان

ایا شمام ریزش مو دارین 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 54 پست
وای اینقد دو دوتاچهار تا نکن خفت میکنماااا😬گفتم دکترا میگن تا70 تا در روز طبیعیه و ریزش محسوب نمیشه ...

اره من میانکین همون روزی  بیستا شاید بریزه  اما  اینو همه جا شنیدم که صد تا طبیعیه  اما خس میکنم چرت پرتی  بیش نیست

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

هوادارای بارسا خداشونو شکر کنن ژاوی با لاپورتا دعوا کرد😂 انصافا مدعی اصلی سه گانه هستن همون بچه ها ...

اره کلا از امباپه خوشم نمیاد 

ترکیب رو بهم ریخته 

اشکال نداره این همه ما قهرمان شدیم یه بارم بقیه 😂💔

واقعا دلم تنگ شده واسه اون روزایی که پیکه دفاع بود 

مسی و سوارز و گریزمن هم اون جلو وا میستادن 

و 8 تا از تیم شما می خوردن 😂

واقعا یکی از زیبا ترین خاطرتم بود اون بازی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من میانکین همون روزی بیستا شاید بریزه اما اینو همه جا شنیدم که صد تا طبیعیه اما خس میکنم چرت ...

ن درسته حساس نشو

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اره کلا از امباپه خوشم نمیاد ترکیب رو بهم ریخته اشکال نداره این همه ما قهرمان شدیم یه بارم بقیه 😂💔 ...

وای ترکوند هشتا  زد همین فلیک مربیمون بود 

اما  من فوتبال بیروح و‌پولی  این نسل  دوس ندارم دیگه دنبال  نمیکنم  

یاد مسی  نیمار  سوارز  روبن  ریبری  زلاتان و... بخیر 

از رئال  متنفر  بودم  اما  دلم تنگه همون روزاییی که رونالدو اونجا  تو لیگ قهرمانان اقایی  میکرد😩😩😩 حرصم  میداد همیشه  بایرن منو سوراخ میکرد    یا اون مارسلو لعنتی  دفاع  بود اما ی پا مهاجم

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

2805
وای ترکوند هشتا زد همین فلیک مربیمون بود اما من فوتبال بیروح و‌پولی این نسل دوس ندارم دیگه دنبال ...

اره 

حیف تو کرونا قهرمان شدین 

بلی متاسفانه الان اکثرا دنبال پولن 

هییییی ترکیب bbc 

وای راموس 💔 

هنوزم فکر می کنم کروس تو تیمه 

اره حیف تو کرونا قهرمان شدین بلی متاسفانه الان اکثرا دنبال پولن هییییی ترکیب bbc وای راموس 💔 هنوزم ...

اون ستاره ها کجا اینا  کجا    راموس (الکاپیتانو)😩 باورت میهش از کل رئال متنفر بودم  اما پقتی چند روز پیش شنیدم احتمال داره راموس بیاد رئال خیلی خوشحال شدم حداقل خاطرات قدیم زنده بشه      ناواس  کارواخال  مودریچ  واران   خامس و...  اخ چ فوتبالی  بود قدیم    مسی رونالدو رفتن  انگار  فوتبال یتیم شد🥲

اون ستاره ها کجا اینا کجا راموس (الکاپیتانو)😩 باورت میهش از کل رئال متنفر بودم اما پقتی چند رو ...

هییییی 

چقدر بری راموس گریه کردم 

چقدر بد از اینکه راموس با اون همه تعصب تو تنهایی بدون هوادارا خداحافظی کرد از پرز بدم اومد 

کلیپی خداحافظی شو می دیدم که وسط حرفاش اشک می ریخت منم باهاش اشک می ریختم 💔💔💔

احتمالا مودریچ فصل دیگه بره 💔 از الان ناراحتم 

ناواسم با بی رحمی رفت البته کورتوا هم خیلی خوبه

ترکیب راموس و واران 🙂🙂🙂🙂 کسی جرات نمی کرد رد بشه ازشون

اون ستاره ها کجا اینا کجا راموس (الکاپیتانو)😩 باورت میهش از کل رئال متنفر بودم اما پقتی چند رو ...

تازه ما اخرین نسل خوب فوتبال رو دیدم 😂💔

بابام و کلا نسل قبل تر از ما که با زیدان و بکهام و رونالدینیو و مارادونا هم خاطره دارن و رفتنشونو دیدن بیشتر ناراحت میشن

هییییی چقدر بری راموس گریه کردم چقدر بد از اینکه راموس با اون همه تعصب تو تنهایی بدون هوادارا خداحاف ...

اره پرز خیلی  نمک نشناسه     

راموس   و رونالدو  با نامردی فرستاد    مسی  هم خیلی بد شد که با خدافظی باشکوه نرفت  حق این ستاره ها این نبود 

بایرن  ی زمان روبن ریبری  لواندوفسکی  بود من شبا تا نصف شب بیدار بودم با چ ذوقی بازی ها دنبال  میکردم چقدر حساس  بود     اون زمان من سیتی  تیم  نفتی  ننیومد قهرمان بشه همون جا  میخورد به  بارسا  رئال بایرن  حذف میشد   الان هالند امباپه شدن ستاره   درحالی که همینا  اگه هفت هشت سال پیش  بودن بازیکن معم.لی حساب میشدن چون الان ستاره کمه

تازه ما اخرین نسل خوب فوتبال رو دیدم 😂💔بابام و کلا نسل قبل تر از ما که با زیدان و بکهام و رونالدین ...

دقیقا مرگ  فوتبال از چند سال پیش  کلید خورد  

بعد رفتن  ژاوی زلاتان  اینیستا  رونالدو   مسی  ریبری  روبن  توتی  جرارد .... این نسل  اخر فوتبال بود   

فرمت لیگ قهرمانان عوض  شد   

لیگ ملت ها اضافه شد 

فرمت جام جهانی شد ۴۸ تیم از الان هر تیم مزخرفی میاد ج ج  و افتخار حساب نمیشه  

جام جهانی باشگاه ها اضافه  شد 

همه اینا فقط برای پول  و فشردگی بازیها  و کم شدن کیفیت بازی ها  

اره پرز خیلی نمک نشناسه راموس و رونالدو با نامردی فرستاد مسی هم خیلی بد شد که با خدافظی ...

واقعیت زیاد پیگیر بوندسلیگا نیستم 

ولی بازیکناتون خیلی کراشن😂😂😂

از سیتی هم خوشم نمیاد ولی اونا هم کراش زیاد دارن

تنها چیزی که از بایرن می دونم اینکه بازیکنای خوب تیمای دیگرو می خره که قهرمان نشن😂💔

خیلی دلم برای هری کین می سوزه🤣

اومد تیم شما یه قهرمانی بگیره از تیم شما هم شانس نیورد

منم خیلی ریزش دارم چون جنس موهام چربه اگر دیر به دیر برم حموم خیلی میریزه ولی در حالت نرمال کمتر.. ش ...

من راکوتان خوردم چربی موهام تا حدودی رفت  

اره شنیدم فیتو خوبه  حداقل  سه دوره باید بخوری  اما  میرزه   بیوتین بپانتن خا جی هم عالیه میخام استفاده کنم همشو

دقیقا مرگ فوتبال از چند سال پیش کلید خورد بعد رفتن ژاوی زلاتان اینیستا رونالدو مسی ریبری ر ...

و البته در کنار همه اینا 

عدم تعصب بازیکنا رو تیم 💔

هر جا بیشتر پول بده میرن اونجا 

واقعیت زیاد پیگیر بوندسلیگا نیستم ولی بازیکناتون خیلی کراشن😂😂😂از سیتی هم خوشم نمیاد ولی اونا هم ک ...

امسال اما جام میگیره  چون‌ لورکوزن هم ضعیف شده  

کراش  میخای  برو سری  ا ایتالیا ببین همه کراشن ایتالیایی ها

2810