2777
2789
عنوان

ایا شمام ریزش مو دارین 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 54 پست
منم تصمیم گرفتم از ته بتراشم اب پیاز بمالم

من از بچگی کوتاه میکردم دیگه الان جون گرفتن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

خب موهاتون بلنده فک میکنید زیاده

بلی خانواده هم همینو میگن 

هر وقت مو هامو شونه می کنم ناراحت میشم ولی خانواده میگن چون بلنده زیاد به نظر میاد فکر می کنی زیاد میریزه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد کچل ب چدردی میخوره مو نصف جذابیت ادمه

شک نکن 

برو دکتر اگه خیلی جدیه 

یه سری مکمل و ویتامین بهت میده 

شاید تونیک ضد ریزش هم بده بهت 

مرد کچل ب چدردی میخوره مو نصف جذابیت ادمه

آخه ببین این ریزش ب این زودیا منجر ب کچلی ک نمیشه نگران نباش

ممکنه تو سن50 ب بعد کچل شی

ما خانوما هم تو50 سالگی موهای جوونی خودمونو نداریم ک

بعد روزی70 تار دکترا میگن طبیعیه

بلاخره باید بریزه ک موهای جدید جاش دربیاد دیگه

دست آخر هم هرچی بهش فک کنی ریزشت شدیدتر میشه ب جاش ب ی فوق تخصص پوست ومو مراجعه کن ایشون کمکت میکنه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2805
شک نکن برو دکتر اگه خیلی جدیه یه سری مکمل و ویتامین بهت میده شاید تونیک ضد ریزش هم بده بهت

بخدا موهام محشربود صفت  صفت بود اصلا ریزش  نداشت  داستان از جایی شروع شد که پارسال چرب شد  من فکرشم نمیکرد یروزی  ریزش  مو بگبرم  چرب  شد  منو بدبخت کرد روانیم کرد

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

آخه ببین این ریزش ب این زودیا منجر ب کچلی ک نمیشه نگران نباشممکنه تو سن50 ب بعد کچل شیما خانوما هم ت ...

چخبره روزی هفتاد تا اخه  روزی هفتاد تا بریزه  چیزی  مگه تو سر ادم میمونه  

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

چخبره روزی هفتاد تا اخه روزی هفتاد تا بریزه چیزی مگه تو سر ادم میمونه

بله موی جدید در میاد ب جاش خب

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

غم انگیزه

تصمیم گرفتم کلی هزیته کنم  ففط  این گوه لعنتی برگرده ب حالت قبللللللل 

راستی  با توجه ب امضات😂😂 امسال اوضاعتون خیلی  خرابه😂 و بارسا با فلیک ترکونده   البته  بایرنی ام 

مگه چنتا چون موی خانما بلنده ده تام بریزه ی گلوله میشه

100 تا

کوتاه هم کردم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بله موی جدید در میاد ب جاش خب

خب فکر کنید موی من الان پنج سانته  هفتاد تا بریزه  جدید دربیاد   خب  پنج ماه طول میکشه تا پنج  سانت بشع  😐 اینجوری  که اگه بخاد  روزی هفتاد تا موی  بلند بریزه  ماه ها طول میکشه جاش  پر بشه

100 تاکوتاه هم کردم

من امروز اعاصبم خوردشد موهامو  کشیدم ده پونزدهتایی کندم

تصمیم گرفتم کلی هزیته کنم ففط این گوه لعنتی برگرده ب حالت قبللللللل راستی با توجه ب امضات😂😂 امس ...

اره به نظرم تمام تلاشتو بکن 

چون مو تو زیبایی خیلی تاثیر داره 

مثلا خود من یه مدت رو بیل کراش بودم چون موش بلند بود

بلی متاسفانه ژاوی رفت خیلی دلم براش تنگ شده واقعا مربی خوبی بود 😂💔 از طرفی می خوام خودمو دلداری بدم که مربی رفتنیه ولی باز یادم افته اکثر بازیکناشون جونن اصلا انگار مهد کودک راه انداخته بارسا 💔💔

خب فکر کنید موی من الان پنج سانته هفتاد تا بریزه جدید دربیاد خب پنج ماه طول میکشه تا پنج سانت ...

وای اینقد دو دوتاچهار تا نکن خفت میکنماااا😬

گفتم دکترا میگن تا70 تا در روز طبیعیه و ریزش محسوب نمیشه

بیشتر از70 ریزشه

بعدش ممکنه موهای تو روزی 10 یا20 تا بریزه

جدی اینقد حادش نکن

اره به نظرم تمام تلاشتو بکن چون مو تو زیبایی خیلی تاثیر داره مثلا خود من یه مدت رو بیل کراش بودم چون ...

هوادارای بارسا  خداشونو شکر کنن ژاوی با لاپورتا دعوا کرد😂 

انصافا مدعی اصلی سه گانه هستن همون بچه ها 

رئال رو امباپه خراب کرده      خود بایرن مونیخ منم نابود شد بعد رفتن ناگلزمان  اون از توخل  مزخرف که افتضاح ب بار  اورد  اون از کمپانی  که  فقط جلو تیمای  بوندسلیگا  شاخه

2810