2777
2789
عنوان

ایا شمام ریزش مو دارین 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 54 پست
من راکوتان خوردم چربی موهام تا حدودی رفت اره شنیدم فیتو خوبه حداقل سه دوره باید بخوری اما میرزه ...

راکوتان شنیده بودم برای جوش صورت خوبه کهه

و اینکه میگفتن عوارض داره و حتما باید زیر نظر دکتر باشه درسته؟ 

اصلا اصل قرص راکوتان گیر میاد؟ 

و البته در کنار همه اینا عدم تعصب بازیکنا رو تیم 💔هر جا بیشتر پول بده میرن اونجا

خیییییلی بیغیرت بی تعصب شدن  

مارکو رویس  رئال  میخاست  از دورتموند نمیرفت 

توتی  کلی  تیم بهش  پیشنهاد دادن  از رم نرفت همونجا  موند  

حالا اینا  .....

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال اما جام میگیره چون‌ لورکوزن هم ضعیف شده کراش میخای برو سری ا ایتالیا ببین همه کراشن ایتال ...

نه به همون جک گریلیش راضیم 😂💔

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
راکوتان شنیده بودم برای جوش صورت خوبه کههو اینکه میگفتن عوارض داره و حتما باید زیر نظر دکتر باشه درس ...

اره خیلی ضرر داره 

حتما زیر نظر دکتر مصرف کن 

ایرانیش هست به اسم نورم اسکین 

برای چربی مو راکوتاه نخور چون باعث ریزش مو میشه

2805
راکوتان شنیده بودم برای جوش صورت خوبه کههو اینکه میگفتن عوارض داره و حتما باید زیر نظر دکتر باشه درس ...

من نورم اسکین خوردم  

قرصش  کلا  رو غدد چربی  اثر میزاره که چربی کمتر تولید کنه  من خوردم  بهتر شد خیلی  اما خشکی لب  بدی داره همش  باید کرم بزنی   اما ریزش  دارم یکم همچنان که مبخام  امپول  بزنم  و فیتو مصرل کنم  میدونم موی چرب خیییییلی  بده من از پارسال گرفتار شدم

اگر پول دستته و نمیدونی چیکار کنی  میتونی با من ب درامد برسی با سود ماهیانه ۱۰الی ۱۲ درصد  مبلغتون🪙💰

نه به همون جک گریلیش راضیم 😂💔

خخخ جک گیریلیش اسمش خیلی خنده داره  خخخ   

اره خیلی ضرر داره حتما زیر نظر دکتر مصرف کن ایرانیش هست به اسم نورم اسکین برای چربی مو راکوتاه نخور ...

من‌نورم اسکین خورم چهار پنج  تا دیگه نخوردم  اونم ریرش داره؟؟؟؟  بعد قطع  قرص ریزش  قطع نمیشه؟

من‌نورم اسکین خورم چهار پنج تا دیگه نخوردم اونم ریرش داره؟؟؟؟ بعد قطع قرص ریزش قطع نمیشه؟

واسه چی خب سر خود مصرف کردی؟ 😐💔

خیلی ضرر داره

همین که یهو مصرف کردی یهو قطع کردی واسه همینه ریزش گرفتی 

نورم اسکین همون راکوتان ایرانی هستش 

واسه چربی موهات می تونی شامپو مخصوصا موی چربی بزنی

واسه چی خب سر خود مصرف کردی؟ 😐💔خیلی ضرر دارههمین که یهو مصرف کردی یهو قطع کردی واسه همینه ریزش گرف ...

اللن که قطع کردم  چی اوکی نمیشه؟