2777
2789
عنوان

مادرشوهرای شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید واقعا اطرافیانش قدردان نیستن،دلم سوخت ،ازش دلگیر نشو ،فراموش کن ،جوابشو نمیدادی

من چیزی نگفتم اتفاقا منم اول سوخت 

برای دلگرمی گفتم ایشالله خودتون زودتر خوب میشید و غذا درست میکنید مثل همیشه 

ایشش چقدر بی ادبن منم ی بار خونشون سیب زمینی میخواست سرخ کنه من گرفتم درست کردم برگشت جلوبقیه گفت ...

منم امروز این حس رو ازشون گرفتم 

با اینکه واقعا فسنجونم‌ عالی بود 

خیلی دارم رو ذهنم کار میکنم به حرفاش اهمیت ندم....

خیلی اذیت میکنه شما رو ؟

من مادرشوهرم خداییش آدم خوبیه 

ولی خوب بعضی وقتا هم ی چیزایی میگه اونم بخاطر شرایط زندگیشه ک یه کمبودهایی در خودش احساس میکنه 

ولی بازم آدم باید کنترل زبونش رو داشته باشه 

ی دو سه ماه پیش خیلی دلمو شکوند بعد از اون روزی نبود ک حالش خوب باشه و بعدم سکته کرد 

تا امروز ک اینطوری میریم پیششون 

من واقعا به خاطر همسرم انجام میدم چون خیلی قدر شناس کارامه .امیدوارم همیشه همینطور باشیم نسبت ب هم ب ...

انشالله روز به روز مهرتون بیشتر بشه عزیزم😍

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
عزیزم حساس نشو مادر شوهرت روی صحبتش با شوهرش بوده که انگاری زیادی تعریف کرده ...هرزنی شوهرش از دستپخ ...

اره چون پدر شوهر داشت میپرسید 

ولی ب هر حال بازم تو جمع خوب نبود 

جلوه خوبی نداشت 

ولی خدایی پدر شوهرم از دستپختش هر بار تعریف میکنه.

چون بازنده اول و آخر این بازی همیشه عروس هست .نه تنها در ارتباط با مادر همسر بلکه با هر آدمی که قصد ...

ولی خداروشکر من آدمی هستم رفتارم و حرفام به جا هست هیچوقت هیجانی رفتار نمیکنم🙂

چرا فکر میکنید تعریف نکردن یعنی بی احترامی ؟! تعریف و تمجید از یک آدم برای هر موضوعی لطف و محبت هست ...

نمیگم تعریف نکردن بی احترامیه 

میگم تشکر نکردن بی احترامیه 

وقتی همه دارن تشکر میکنن کسی اخم کنه بی احترامیه 

همه دارن تشکر میکنن کسی اینجوری صحبت کنه بی احترامیه 

من آدم بی منطقی نیستم و هیچوقت هم کسیو ناراحت نمیکنم و همیشه از خودشون تعریف میکنم بالاخره ایشون هم باید متقابلا احترام بزاره با همون لبخندش 

ولی ب نظرم بعضی چیزا وظیفه هست وقتی تو اوج مشغله ب کسی احترام میذاری باید متقابلا کارتو درک کنن بفهمن.

حداقل بدونن ک تو هم وقت گذاشتی ارزش قائل بودی و احترام گذاشتی بهشون .

اونام ی تشکر کنن همین .

2810