2777
2789

رفته بودم دکتر پوست الان 16روزه ک آرایش نمیکنم هیچی نمیزنم به پوست صورتم و فقط چیزایی ک دکتر واسم نوشته رو استفاده میکنم امروز قراره بریم مهمونی و دلم میخاد یه آرایش خیلی ملایم انجام بدم ولی نمیدونم کرمپودر بزنم یا سی سی کرم؟ چون همین دوتا کرم رو دارم بعدشم اگه آرایش رو انجام دادم چقدر باید بمونه پوستم اگه زود پاک کردم با چی خوبه پاک کنم؟ صورتم مستعد جوشه و حساسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

سی سی کرم بهتر از کرمپودره چون بافتش سبک تره

حدودا دو سه ساعت بعد از اینکه آرایش کردی اگر صورتتو بشوری بهتره

ولی قبل از آرایش حتما آبرسان بزن

بعدش هم با پد صورتتو پاک کن و فیس واش و تونر

دختری از جنس غم.🎀
سی سی کرم بزن زیرش پرایمر بزن منافذتو ببنده شبم خواستی بخوابی دو بار با شوینده بشور بعدشم با تونر کا ...

قبلنا ک سی سی میزدم جوش میزد صورتم بدجوری الان ولی نمیدونم پرایمر ندارم🤦🏻‍♀️🥲چشم گلم حتماً ممنون بابت راهنماییت گلم

قبلنا ک سی سی میزدم جوش میزد صورتم بدجوری الان ولی نمیدونم پرایمر ندارم🤦🏻‍♀️🥲چشم گلم حتماً ممنون ...

ببین به نظر من قبل و بعد مصرف کرم مهمه 

حتما دوبار صورتتو با شوینده بشور بعدش که بخوای باز با تونر پاک کنی میبینی بازم آلودگی و کرم مونده رو پوستت، هموناست ک جوش میشن 

میتونی جای پرایمر از مرطوب کننده یا ابرسان استفاده کنی بزاری کامل جذب بشه بعد بزنی کرمتو