2777
2789
عنوان

رفع جای جوش چال شده روی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال بعد اصلاح صورت که منافذ باز میشه و پوست حساس .اون کرمی که برا میکاپ عقدت استفاده کردی یا خیلی ...

ای وای راست میگین شایدم ازاین بوده دقیقا شب عقدم اصلاح کردم برای اولین بار و بعدم کلی ارایش😭

قرص جوشان ویتامین c باعث میشه زودتر زخم خوب بشه و لک های جای جوش رو کمرنگ تر میکنهولی نباید ترمیم کن ...

باشه عزیزه دلم ممنونم بابت راهنمایی خوبتون❤️خداخیرتون بده🙏🏻🌹

ای وای راست میگین شایدم ازاین بوده دقیقا شب عقدم اصلاح کردم برای اولین بار و بعدم کلی ارایش😭

صد در صد کلن اولین اصلاح خودش باعث جوش میشه .چه برسه بعدشم آرایش کنی .باید اصلاح را یک هفته قبل انجام میدادی

فکر کردم ریاله.پس هیچی دیگه این کنسلهفک کنم حنیفر لوپز اینو استفاده میکنه که انقد پوستش خوب مونده

🤣🤣

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
قرص جوشان ویتامین c باعث میشه زودتر زخم خوب بشه و لک های جای جوش رو کمرنگ تر میکنهولی نباید ترمیم کن ...

در رابطه با این حرفتون که میگین دو هفته بعد از استفاده ترمیم کننده باید لایه بردار استفاده کنم،

راستش من نمیدونستم اینو و از اسپری ضدجوش که لایه برداری کمی داره استفاده میکردم بعد روش ترمیم کننده میزدم😑

در رابطه با این حرفتون که میگین دو هفته بعد از استفاده ترمیم کننده باید لایه بردار استفاده کنم،راستش ...

نه درست نیست

شما اگه ترمیمم کننده میزنی فقط باید ترمیم کننده بزنی هر وقت ترمیم کننده شما تموم شد تا دو هفته نباید به صورتت چیزی بزنی بعد از اون میتونی لایه بردار بزنی 

چون درست نیس چندتا کرم همزمان استفاده بشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه درست نیستشما اگه ترمیمم کننده میزنی فقط باید ترمیم کننده بزنی هر وقت ترمیم کننده شما تموم شد تا د ...

اره درسته اونی که میزدم اسپری ضدجوش بود که لایه برداری هم میکرد،استفاده نمیکنم دیگه ازش ممنونم