سلام،قبلنم با همین موضوع تاپیک زدم ولی چون شب ودیروقت بود زیاد مخاطب نداشتم،
من ۶ ماه پیش شروع کردم به جوش زدن های وحشتناک،رفتم دکتر و راکوتان مصرف کردم خداروشکر دیگه جوش نمیزنم،ولی جاهای جوشم بدون اینکه بهشون دست بزنم موندن روی پوستم و گود شدن
ازتون ممنون میشم تجربه خودتون یا اطرافیانتونو بامن به اشتراک بزاید.یه دنیا تشکر🙏🏻🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیش تر انگار تو عکس جای قرمزشون مونده تا گود باشن.
منم دارم روی گونه هام،،گفتن سابسیژن و لیزر CO2 خوبه یا تزریق ژل که بیان بالا،،فعلاً وقت نکردم پیگیرش بشم درست کردن این چاله های جوش یه همت می خواد و یه حوصله.
به دکترم خیلی ربط داره،،دکتر فیلی تو شیراز میگن خیلی ماهره برای از بین بردن اسکار آکنه اما دیر وقت میده.
یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞
یه محصول کره ای هست به نام ریدل شات،میکرونیدلینگ خانگیه درواقع و برای درمان ناهمواری های پوست به کار میره،اگه نمیخوای لیزر کنی درمان ملایمیه و کنارش همینطور ترمیم کننده بزنی احتمال زیاد نتیجه میگیری یه تحقیق بکن حتما
دلم نمیاد با پوستم همچین کاری کنم،یه ژل بهم معرفی کردند ۵میلیونه ولی میگن عمیق ترین جای جوشارمخوب م ...
عزیزم نوشته ۵۲ میلیون
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
بعد از اینکه جوشاتو خشک کرد از ترمیم کننده استفاده کن
تا وقتی خشک نشدن ترمیم کننده فایده نداره
بعد از سالسیسک اسید میتونی از محصولات دارای ازلاک اسید و نیاسینامید هم استفاده کنی
لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙 ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎