2777
2789
عنوان

بنظرتون این آقا برمیگرده یا نه بیایین مخصوصا کاربرای آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست
چون سنگ هاش باهات وا کند دیگ 😐رک بهت گفت خوشگلی دوستت دارم ولی نمیگیرمت از صداقتش خوشم اومد

بیا شانس من نی نی سایتیام طرفم نیستن از اون مرتیکه خوششون میاد😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه۷ ۸ ماه پیام میداد اخرش دیگه مشخص شد راضیماین همه دختر خودشون میرن پيشنهاد میدن شانس منه بدبختم ...

خب ادما باهم فرق دارن، ی سری مردا مث ایشون ، بهترین عملکرد مقابلشون اینه ک بفهمن اونقدام مشتاقشون نیستی

ن انفالو نکن ولی جوری رفتار کن ک دم دستی نیستی متوجه ای؟؟؟؟

یکم بگو چطوری 

خودم از روز اول گفتم هیموقت اهل دوستی با پسرا و روابط مضخرب نبودم 

خودشم میدونه و همکارا هم که منو میشتاسن بهش گفتن 

دیگه چیکار کنم؟

یجوری رفتار کن اصلا نمیبینیش وجود نداره سلام و با یک تکون سر بده و زمین و نگاه کن هرجا اون بود ب ی بهونه ای اونجارو ترک کن یا با یک کار دیگ ای خودتو بعد سرتکون دادن درصورتی ک زمین و نگاه میکنی بعد خودتو مشغول یا جای دیگ ای از اداره برو

تفکر ماده

جناب نر...کی ب شما اجازه داده هر کلمه ای ک تو ذهنت هستو ب زبون بیاری،،،شعورم خوب چیزیه ک خداروشکر شما ازش بی بهره ای

اتفاقا نرهای امثال شما دقیقا همین طرز تفکر واسشون صادقه

جناب نر...کی ب شما اجازه داده هر کلمه ای ک تو ذهنت هستو ب زبون بیاری،،،شعورم خوب چیزیه ک خداروشکر شم ...

اصلا کسی که نسبت به من ندیده و نشناخته همچین حسی داره نشان از اینه که چقدر ضرب خورده فشار بهش اومده که میگه مرد همشون فلانن حالا تو هم فشار بخور

2810