2777
2789
عنوان

بنظرتون این آقا برمیگرده یا نه بیایین مخصوصا کاربرای آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه جلوش که خیلی پر رو و جدی بودم سریعم کات کردم و دیگه جوابشو ندادم ولی از نظر شرایط و ... کسی بود ...

اون اینو توی رفتارات کاملا حس کرده...ببین جوری رفتار کردی ک فک کرده جواب تو حتما مثبته و احتمال جواب منفی نداده اصلا...ب نظرم روی اعتماد بنفست و این باور ک تو از سرش هم زیادی هستی کار کن....کلا روی خودت کار کن و اونو رهاش کن...فک میکنم برمیگرده

فقط و فقط دوس داره همینجوری باهات دوس باشه همه مدله .....سواستفاده های غیر قابل معقولم شاملشه ولی بگ ...

میدونم بدبختی اینجاست بچه هم نیست 

سنش بالای سی و شغلشم دولتی و با پرستیژ 

منم از نظر شرایط اوکی هستم 

نمیدونم اینا میخوان کیو بگیرن🙄🙄

خیلی به دلم نشسته بود مخصوصا از نظر خانوادگی اونی بود که میخاستم

ایشالا هر چی خیره برات پیش بیاد

بعضی از این آقایون خیلی آدمای پیچیده ینبرای خودمم پیش اومده همینجوری سر درگم شدم🤦🏻‍♀️

وقای بگیر نیس هرچقدرم خودتو سفت بگیری بالاخره دنبال راهی میگرده ک راضی‌تر کنه ولی بگیر نیس.....برا ک ...

میدونم بدبختی اینجاست بچه هم نیست 

سنش بالای سی و شغلشم دولتی و با پرستیژ 

منم از نظر شرایط اوکی هستم 

نمیدونم اینا میخوان کیو بگیرن🙄🙄

اون اینو توی رفتارات کاملا حس کرده...ببین جوری رفتار کردی ک فک کرده جواب تو حتما مثبته و احتمال جواب ...

دیگه۷ ۸ ماه پیام میداد اخرش دیگه مشخص شد راضیم

این همه دختر خودشون میرن پيشنهاد میدن 

شانس منه بدبختم این شد 

خیلی دوس داشتم بشه و الان ۷ ۶ ماه ازش گذشنه واقعا افسردم 

میاد تو اتاق ما میشینه من اصلا به روی خودم نمیارم و احوال پرسی می‌کنم که کسی شک نکنه ...

2810