2777
2789

هنور درست نشده کلا بی اشتهاس بالا میاره اصلا غذا نمیخوره ب زور فرنی اینا نمیتونه برنج اینا بخوره احساس میکنم بلعش مشکل داره باید ببرم بلع درمانی .

چیکار کنم ب نظرتون اول ی گوارش ببرم ؟

میشناسید دکتر گوارش خوب ؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

دختر دایی منم همین بود دکتر ببر حتما چیزی نیستا ولی نکات و اینا رو میگه بهت قشنگ بچه بیچاره هم اذیت نمیشه 

دختر دایی من رفلاکس معده داشت مثلا ساعت ۱۰ شب به بعد هسچچ چیز مایعی بهش نمیداد حتی آب 

دختر داییم نابود شده بود از خواب سرقه کردن بعدش درست شد الان خوووب شده

https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا دکتر چیه ببین سکینه خاتون اینا نازی جون صغری خانم کبری خانم چی میگه پدر بچه رو دربیار بعدا دکتر ببر 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

2805

رفلاکس هم اجدادمنو جلو چشمم آورده 

دارو چی بهش میدی 

منم هشت ماهشه ،صبحا چهاروپنج تا هفت وهشت فقط گریه ،تاشیربالا نیاره آروم نمیگیره ،اونم زیاد  درحدنودسی سی 

الانم مریضه ،داروهاشم بالا میاره ،حتی استا مینفن 

دیگه خیلی کم آوردم 

اس امپرازول بهش میدم  

دکترامیگن یک سالگی خوب میشه چشمم اب نمیخوره 

خیلی هم دکتربردم بی فایده

نه بابا دکتر چیه ببین سکینه خاتون اینا نازی جون صغری خانم کبری خانم چی میگه پدر بچه رو دربیار بعدا د ...

😒😒😒😒😒😒دکتر بردم کلا روزام تو دکتر بجه خام‌دوقلوان هی این‌مریص اون مریض رفلاکس این رفلاکس اون حساسیت ب پروتئین گاوی داشتن ک‌مصیبت کشیدم زودی چرا قضاوت‌میکنی .

تصمیمم دارم پسرمو ببرم بلع درمانی سوالم ایم بود اولش ببرم گوارش یا همون بلع درمانی 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
آس امپرازول بده تردید نکن خیلی خوب میشهتا دوسال ونیمگی دیگه کامل خوب میشه ولی حتما دارو بهش بده گناه ...

بخدا میدم اتفاقا خوب شده بود ویروس استفراغ گدف ک باز شروع شد

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
😒😒😒😒😒😒دکتر بردم کلا روزام تو دکتر بجه خام‌دوقلوان هی این‌مریص اون مریض رفلاکس این رفلاکس اون ح ...

اول گوارش بعد بلع درمانی خب این سوالو نپرسیدی 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

رفلاکس هم اجدادمنو جلو چشمم آورده دارو چی بهش میدی منم هشت ماهشه ،صبحا چهاروپنج تا هفت وهشت فقط گریه ...

منم انقدر بردم ک تازه واس من‌دوتاس جونم در اومده از سه ماهگی پسرم‌سینمو ول کرد بعد اون شیرخشکم‌ب زور تو‌خاب دادم یا با گوشی فیلم نشون دادن تا الاح ک‌یکسالو یک ماهشه هرچقد از سخیتش بگم‌کم‌گفتم

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
رفلاکس هم اجدادمنو جلو چشمم آورده دارو چی بهش میدی منم هشت ماهشه ،صبحا چهاروپنج تا هفت وهشت فقط گریه ...

پسر منم هریچ میخوره با گریه جهشی میده بیرون

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
ازده تا چه ساعتی بهش شیرمیداد،چندساعت شیرنخوره

مثلا تا ۲ ساعت ثبل خواب هیچ‌چیز مایع ایی حتی آب هم بهش نمیداد 

آخر شب به هیچ عنوان به بچه ها شیر ندین بالا ۲،۳ سال 

دندوناشون نابود میشه 

خواهر رفیقم فامیلا و.. همه بچه دندوناشون و کلاا کشیدن هیچ برنج و اینا نمیتونست بخوره 

قبل خواب ساعت ۱۲ میخوابید ساعت ۹شیر بدین بهش خیلی مناسب تره

آس امپرازول بده تردید نکن خیلی خوب میشهتا دوسال ونیمگی دیگه کامل خوب میشه ولی حتما دارو بهش بده گناه ...

ایشون میگن یه بچه شون حساسیت داره و ... 

یکی مث من که از مواد غذایی تا فصل و دارو حساسیت دارم به نظرم اول ببره دکتر مناسب تره . 

آیا خبر ندارین که حساسیت زا نیست؟ 

منم انقدر بردم ک تازه واس من‌دوتاس جونم در اومده از سه ماهگی پسرم‌سینمو ول کرد بعد اون شیرخشکم‌ب زور ...

منم شیرخشک نمی خوره ،حتی ولش میکنم شده پنج ساعت لب نزده یه قطره بخوره ،توخواب به زور بهش میدم 

غذاهم اصلا نمیخوره ،واقعا دیگه مغزم نمی کشه 

دکترهم میگفت حتماغذا زیاد میدی شیرنمی خوره ،حالا دکترهم برای من توجیه نمی شد که بابااصلا هیچی نمیخوره ،انگارهمیشه سیره!وقت خواب بی قرار

2810