2777
2789
عنوان

خانوما رفلاکس پسرم ک‌الان یک سالو ی ک ماهش

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 23 پست
ایشون میگن یه بچه شون حساسیت داره و ... یکی مث من که از مواد غذایی تا فصل و دارو حساسیت دارم به نظرم ...

ن جفتشون حساسیت ب پرکتئین گاوی داشتن دخترن شیر خودمو میخورد پسرم از سه ماهگی کلا شیرخشک خورد تا ۸ماهگی دخترم رژیم بودم ک بعد اون کم کم خوردم و دخترم خوب شد اما پسرم تا ۹ ماهگی شیر خشک رژیمی خورد بعد اون شیرخشک معمولی دادم ک حشاسیت نداد اما شیرگاو دادم بهش بدتر شد رفلاکسش ک باز قطع کردم اوووه پدرم در اومده سر اینا الان دخترم خوب شده خوردک خوراکش عالیه وزنش قدش اوکیه پسرمم خوبه بد نیس از دخترم وزنش کمتره اما مصیبت کشیدم تا شیر دادم ک وزنش کم نشه اما الان دگ مریضم شده اما بخاطر رفلاکسشه ک همیشه خلط پشت حلق داره سینش خش خس میکته و شیرم نمیوونه بخوره 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
منم شیرخشک نمی خوره ،حتی ولش میکنم شده پنج ساعت لب نزده یه قطره بخوره ،توخواب به زور بهش میدم غذاهم ...

از رفلاکسه دگ 

هی خدا ماها چقدر گناه داریم واقعا  توا ببر ی دکتر گوارش من هنیشه متخصص اطفال بردم گوارش نبردم میخام ببرم گوارش بعد اینو ارجاع بده بلع درمانی البته شایدم نده شده بعضی روزا قشنگ چیزای سفتو قورت داده مطمئتم از رفلاکسه نمیتونه قورت بده مصلا برنج اینا

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از رفلاکسه دگ هی خدا ماها چقدر گناه داریم واقعا توا ببر ی دکتر گوارش من هنیشه متخصص اطفال بردم گوار ...

اره دیگه خداکمکمون کنه ،شیرخشک میخورن باید کارمون راحت ترمیشد ،سخت تر شده 

شهرستانم ،تنها یه دکترگوارش داره ،خیلی سخت گیره  

میترسم ببرم شیرشو عوض کنه ،بدبختی به دردهام اضافه بشه 

همین به زور میخوره 

دکتراطفال همه روتقریبابردم ،همه هم یه چیز میگن ،همه معروف شهرن 

برای بچه ات ،عوق زدن ،برای تغییر بافت طبیعی ،عوق بزنه  چندبار عادت میکنه  دیگه کم کم عوق نمیزنه 

تاوقتی ابکی بدی ،یادنمیگیره  

بچه دومم ،ازروی بچه اولم ،اینو یادگرفتم برای بعضی مشکلات بچه به جز صبرراه دیگه نیست  

ن جفتشون حساسیت ب پرکتئین گاوی داشتن دخترن شیر خودمو میخورد پسرم از سه ماهگی کلا شیرخشک خورد تا ۸ماه ...

قشنگم حتما بچه هاتو یه دکتر ببر چیزی نیستا ولی دکتر همه چی بهت میگه چی بدی بخوره چیکار کنی براش چیکار گنی رفلاکسش اوکی شه خودتم دیگه راحت تری 

عزیزممم دارو بده بخوره بگردم مریض هم شده🥲

واقعا خیلیی سخته خیلیی ما از پس ۱ دونش نمیتونیم بر بیایم شما ۲ تا بچه قشنگ هم دارین خدا حفظشون کنه ایشالا

2805
ایشون میگن یه بچه شون حساسیت داره و ... یکی مث من که از مواد غذایی تا فصل و دارو حساسیت دارم به نظرم ...

پسر منم رفلاکس داشت حتما تا الان دکتر بردن 

من میگم دارو رو بدی که حتما دکتر هم این دارو رو داده تا دوسالگی خوب میشه

بخدا میدم اتفاقا خوب شده بود ویروس استفراغ گدف ک باز شروع شد

خیلی سخته پسر منم هم رفلاکس هم حساسیت به پروتیین گاو داشت،مرتب داروش رو بده ایشالا بزودی تا دوسالگی بهتر میشه

پسر منم رفلاکس داشت حتما تا الان دکتر بردن من میگم دارو رو بدی که حتما دکتر هم این دارو رو داده تا د ...

عه چه خوب پس اگر این طوریه بدن خوب شن  

عزیزم من منظور بدی نداشتما بد برداشت نکنین گفتم شاید نمونه های متفاوتی داشته باشن هر کدوم برای یکی مناسب باشه