2777
2789
عنوان

خانوادم حمایتم نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 43 پست
وای😐طرز فکرشان قدیمیه☹️نمیخان شما از پیششون برین تروخدا خودتو یجوری نجات بده

دآرم سعی میکنم

بخدا قسم سه ساله بخاطر اینکه از ۱۲۳ کمک خواستم زندانی کردن اول منو سه ماه و ۱۵ روز تو یه خونه یه جا زندانی کردن

خیلی خوردم دولت پشت رو نگرفت ای خدا

میخوام حوله سر،با چرخ خیاطی بدوزم و تو روستا تو مدارس بفروشم بلکه الله روزیم داد با اینکه واقعا امید دارم ودلم روشنه آزاد میشم و خدا روزیم میده ولی باز م حیرانم و آجیم داره نابود میشه گفتن تا آذر وقت داری برای اجیت باید حلش کنم ثبت نامش کننن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دآرم سعی میکنمبخدا قسم سه ساله بخاطر اینکه از ۱۲۳ کمک خواستم زندانی کردن اول منو سه ماه و ۱۵ روز تو ...

چ خواهر خوبی هستی بخدا من خودم پول ندارم وگرنه کمکت میکردم🥲 

تسلیم نشو خودتو هرجور شده نجات بده 

من کل زندگیم تو خونه زندانی بودم ولی دیگ این آخرین ساله.

من خودم کلن خانوادم محدودم کردن ینی اجازه ندارم برم بیرون چ تنها چ با دوستام ولی برا درسم کلی هزینه ...

خداروشکر همین خداروشکر کن و قوی باش و درست خوب بخون واسه خودت کسی شو

مهم اینه باور کن این مسیر رو برو تا به ازادیت برسی انشالله این مسیر تو رو به ازادیت میرسون و مس انداز کن اگه خرجی میدن بهت

شد تو فضای مجازی هم کار کن

چ خواهر خوبی هستی بخدا من خودم پول ندارم وگرنه کمکت میکردم🥲 تسلیم نشو خودتو هرجور شده نجات بده من ک ...

ممنونم امیداورم بتونم کمکش کنم و نزارم بدبختی‌های که،کشیدم رو بکشه

به سلامتی آجیم به سلامتی آزادید

نه هرگز عصاره بر من تسلیم بشم

نه بابا پول نمیخوام لطف داری خواهرم

خداروشکر همین خداروشکر کن و قوی باش و درست خوب بخون واسه خودت کسی شومهم اینه باور کن این مسیر رو برو ...

از بچگیم فقط بخاطر همین درس میخوندم که برم 

اونقدری نیست که بشه جمعش کرد ما ام یروز پول داریم یروز نداریم وضعمون زیاد خوب نیست 

تو اینستا چیکار کنم آخه 

فقط به به بابام گفتم تابستون منو بفرسته کلاس کامپیوتر مدرکشو بگیرم اونم گفت باشه حالا ببینم چی میشه تو همچیز اوکینا ولی تو بیرون رفتن نه انگار بچم

مگ دعا نویسن

نمیدونم ولا

کلا بلکه راهی. باشه

یکی گفت بهم،بابات رو یه زن طلسم کردن وووو

چهارتومن بده حل میکنه

اما نمیدونم دعای که میده حلاله یا حرام تو این موندم

میگن از شیاطین کمک میگرن بعضیا خو فقط کم مونده شیطان رو بیارم

و بعضیا میگن یه دعا نویس پاک دل پیدا کن 

حیرانم کلا میگم اگه قصم رو تعریف کنم خوب بلکه راهکاری بدن