2777
2789
عنوان

بچها شوهرم همش

162 بازدید | 7 پست

شوهرم قبل از من از یه دختری ک تو کوچه شونه  خواستگاری کرد جواب نه داد بهش 

حالا رفیقش رفته با دختره نامزد کرده شوهرم همش درحال ایستگاه کردن پسرس ک مسخرش کنه مثلا پسره میاد کمک برادر نامزدش ک دیوار ب دیوار ماست داره خونشو میسازه شوهرم از بالا هی فیلم میگیره ازش ک تو هنوز نگرفتی زن زلیل شدی فلان یا تو عروسی همین دو روز پیش پسره داشت نوشابه می‌خورد شوهرم فقط هی ازش عکس می‌گرفت اینم بگم شوهرم زیادی اهل شوخیه اون پسره هم ب دل نمیگیره 

شوهرم خیلی قشنگه خیلی 

ولی نامزد دختره درمقابل شوهرم هیچه انقدر زشته ک نگو 

کار شوهرم آزاده کار پسره معلمه 

یعنی شوهرم حسادت میکنه بهش ¿¿¿آخه میگم این چیزا عادی بینشون زیادم ب پسره رفیق نبود همین که با دختره نامزد کرد رفیق شد باهاش قبلا درحد سلام بود الان میگم جوری ک درحال ایستگاه کردنشه

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت داره مسخره بازی درمیاره

دیشب هی میگه یعنی دختره تا ۱۲ نیم شب تو خیابون بود مگه نامزد نداره چرا اینقدر بیرونه اصلا اعصابم خورد شد چیزی نگفتم

دیشب هی میگه یعنی دختره تا ۱۲ نیم شب تو خیابون بود مگه نامزد نداره چرا اینقدر بیرونه اصلا اعصابم خور ...

یعنییی چی بگو بهش تو چیکار داری مگ تو نامزدشی وای انقد بدم امد من جای تو اعصابم خورد شد یعنی چی اینکارا 

یعنییی چی بگو بهش تو چیکار داری مگ تو نامزدشی وای انقد بدم امد من جای تو اعصابم خورد شد یعنی چی اینک ...

نه خب ما خونه مون طبقه بالاس 

بعد صدای خنده خیلی میومد رفت نگاه کرد دید این دختران  گفت چی میخان تا ۱شب توکوچه خجالت نمیکشن 

نه خب ما خونه مون طبقه بالاس بعد صدای خنده خیلی میومد رفت نگاه کرد دید این دختران گفت چی میخان تا ۱ ...

خیلی صداشون واقعا میومد