2777
2789

اولش بگم رابطه مون مجازی هست 

22 سالشه و 20 سالمه 

چند روز قبل معلوم شد با چند وقتی با یک دختر بوده حالا اون دختر اسمشو فیک گفته برای مثال (مثلا میگم محیا بوده خودشو جای فاطمه جا زده) حالا پسره قطع رابطه کرده باهاش 

دیروز که داشت باهام حرف تقریبا یکی دو روز قبلش یکی مزاحمش شده اصرار کردم ای دی شو بده من حرف بزنم و داد حالا معلوم شد مزاحمه پسره و  تو پی وی بهش گفته که داداش با فلان  چیکار کردی  گفتم بهش فلانی کیه گفت دو سه سال پیش باهاش بودم خودش گذاشت رفت و...... 

ولی جدا از همه اینا ی خوبی که داره اینه که صداقت داره و کاراشو انکار نمیکنه  یعنی هیچکدوما 

نمیدونم الان چیکار کنم واقعا 

دیروزم ازم پرسیده ک تو ازدواج کردی تا حالا گفتم نه 

نمیگم خودمم قبلا ي اشتباهاتی داشتم و با پسرا حرف میزدم تعهد حالیم نبود ولی بخدا الان اینطوری نیست 

الانم 4 روزه باهم حرف می‌زنیم مورد اولی قبل اینکه باهم حرف بزنیم تو گپ دخترا گفته بودن  و فهمیدم خودشم بعدا گفت بهم 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شک نکن همیشه به قلبت اعتماد کن چون دروغی بهت نمیگه

تازه بهم دیروز تلفنی گفت عید میام دیدنت کلی هدیه و اینا میارم و.... 

ولی من از وقتی این موضوع هارو فهمیدم کلا دل و دماغم سرد شد

تازه بهم دیروز تلفنی گفت عید میام دیدنت کلی هدیه و اینا میارم و.... ولی من از وقتی این موضوع هارو فه ...

با حرفاش میخواد گولت بزنه زنگ هم نزن بهش یه پیام بده بگو متوجه شدم بدرد هم نمیخوریم و از رابطه میرم بیرون دیگه هم بمن پیام و زنگ نده اینو بفرست بعدم از همه جا بزن بلاکش کن

همش وعده وعیده باور نکن

ولی خداروشکر تو این چهار روز هیچ عکسی بهش ندادم کلی اقرار کرد ولی من فقط گفتم بزار اعتماد کنم بعد.... 

با حرفاش میخواد گولت بزنه زنگ هم نزن بهش یه پیام بده بگو متوجه شدم بدرد هم نمیخوریم و از رابطه میرم ...

از یه چیزیم میترسم تو گپ دخترا رو خواهر صدا میزد واقعا مثل خواهرش بودن  ولی خب عکساشونو داشت به من گفت ی ادیت بزنم رو عکساشون و پخششون کنم؟ منم گفتم نه گناه دارن و فلان حالا منصرف کردم حالا پسره  فقط ازم شماره داره و میتونه وارد اکانت بشه  اینو چیکار کنم؟ 

از یه چیزیم میترسم تو گپ دخترا رو خواهر صدا میزد واقعا مثل خواهرش بودن ولی خب عکساشونو داشت به من گ ...

خواهر جان فقط میتونم بگم کات کن همین اگر هم شماره ازت داره بخواد وارد اکانتت بشه تا کد بهش ندی ک نمیتونه وارد بشه،شما الان وابستگی داره بلاک کن بره این رابطه پوچ رو ،پسری پسره که صبح تا شب بره سرکار و درکنارش درس هم بخونه نه اینکه ول و علاف تو مجازی و گروه ها بچرخه ،با عرض معذرت این پسرها با زن های بیکار هیچ فرقی ندارن  

خواهر جان فقط میتونم بگم کات کن همین اگر هم شماره ازت داره بخواد وارد اکانتت بشه تا کد بهش ندی ک نمی ...

ممنونم که راهنماییم کردین