2777
2789
عنوان

خانمهای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست
فکر کنم داره ورزشهای قبل تولدو انجام میده عضلاتشو قوی کنه اماده بشه واسه روز تولد ...من فکر میکنم ضر ...

خداکنه همینجوری باشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
فدات اره بایدهمینکاروکنم واردهفت که شدم اینجوریه موقع غذاخوردن بیشترمیشه میگم نکنه خدای نکرده جاش تن ...

نه عزیزم. نگران  نباش هیچ اتفاقی نمی افته. نگهدار اون فرشته کوچولو خدای مهربونه. تو فقط احتیاط کن و به خودت فشار نیار🌼🌼🌼 بی تحرک نباش ولی راحت بشین

نفوس حق النفس میدهند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم. نگران  نباش هیچ اتفاقی نمی افته. نگهدار اون فرشته کوچولو خدای مهربونه. تو فقط احتیاط ...

مرسی عزیزم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
خداکنه همینجوری باشه

نه نگران نباش خونه ش تا نه ماه همونجاست شاید اون ضربه ها کمک کنه به امادگی رحم برای تولد یا..انقدر معجزه تو خلقت انسان هست که ازش بی خبریم..

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
منم ب هرپهلویی بخوابم لگد میزنه ب زمین زیر بدنم😑 وقتیم میشینم شکمم میاد روپام لگد میزنه ب پام😕 ف ...

پس منم محلش نمیدم والا

منم وقتی رو زمین میشینم که چیزی بخورم همین حالت رو داره. حتما سر میز بنشین. لگدهای موقع خواب هم طبیعیه. دکترم میگفت چون تو طول روز آدم مشغوله رحم مثل گهواره میمونه برای بچه اما وقتی مادر میخواد بخوابه بچه لگد میزنه که پاشو مثلا راه برو  

منم رو زمین میشینک که چیزی بخورم همین حالت رو داره. حتما سر میز بنشین. لگدهای موقع خواب هم طبیعیه. د ...

واقعا جالبه مثل گهواره شب که موقع خواب گشته منوماشالله

هیچی دیگه پس چیکارکنم درازکش که نمیتونم چیزی بخورم    

عزيزززممممم 😍😂😂😂 هيچي اون جاش خوبه اشكال نداره يكم ناز داره ديگه 😘😘

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
دوستان من میخوام سزارین بشم ولی پیاده روی زیاد دارم .  این باعث زایمان زودزسم میشه؟

عزیزم پیاده روی برای طبیعی بهتره سزارین پیاده روی نمیخوادولی کلا خوبه من زنداداشم ماهای اخردکتراستراحت مطلق بهش دادچون خیلی پیاده روی میکردشکمش سفت شده بودزایمان زودرس میشدگوش نکردرفت خربدعیددوم عیدبودشبش کیسه ابش پاره مبشه زایمان میکنه

2810