2777
2789
عنوان

خانمهای باردار

203 بازدید | 30 پست

شکمم بزرگ شده بچه بالا حرکت میکنه ولی وقتی میشینم شکمم میفته پایین میره ازپایین ضربه میزنه انکاراذیت میشه خیلی میزنه انکارمثلا میخوادبگه شکمتوبردارجام تنگه شمام اینجوری هستین 

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نوع نشستن شايد خوب نباشه . لم بده يا يه حالت ديگه رو امتحان كن عزيزم 

نه دیگه چهارزانوکه میشینم اینجوری میشه

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
من باردار بودم مينشستم يه بالشت نرم ميزاشتم زير شكمم 

اخراش اینکارومیکردین

ای جان... من این حالت رو تجربه نکردم کلا نی نی کم تکون میخورد. بیشتر سعی کن لم بدی🙂

فدات اره بایدهمینکاروکنم واردهفت که شدم اینجوریه موقع غذاخوردن بیشترمیشه میگم نکنه خدای نکرده جاش تنگ بشه اتفاقی براش بیفته

هفت ماه به بعد .ولي يادمه ماه نهم كه اصلا نمي تونستم بخوابم از تكوناش .با اين كه شكمم كوچيك بود .ولي ...

اره خیلی شیرینی ولی همش میگم حتما جاش تنگه

خوب اون حالت رو دوست نداره عزيزم 

هیچی دیگه پس چیکارکنم درازکش که نمیتونم چیزی بخورم  

فکر کنم داره ورزشهای قبل تولدو انجام میده عضلاتشو قوی کنه اماده بشه واسه روز تولد ...من فکر میکنم ضربه هاش ربطی به نوع نشستن یا خوابیدن نداره..

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
2810