نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 عنوان خانمهای باردار 203 بازدید | 30 پست شکمم بزرگ شده بچه بالا حرکت میکنه ولی وقتی میشینم شکمم میفته پایین میره ازپایین ضربه میزنه انکاراذیت میشه خیلی میزنه انکارمثلا میخوادبگه شکمتوبردارجام تنگه شمام اینجوری هستین خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم 1396/08/29 | 18:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 پس اخرش اصلا نمیشه بشینی که خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20990 نه نوع نشستن شايد خوب نباشه . لم بده يا يه حالت ديگه رو امتحان كن عزيزم تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 نه نوع نشستن شايد خوب نباشه . لم بده يا يه حالت ديگه رو امتحان كن عزيزم نه دیگه چهارزانوکه میشینم اینجوری میشه خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 من باردار بودم مينشستم يه بالشت نرم ميزاشتم زير شكمم اخراش اینکارومیکردین خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
خورشیدپاییزی عضویت: 1396/05/16 تعداد پست: 4309 ای جان... من این حالت رو تجربه نکردم کلا نی نی کم تکون میخورد. بیشتر سعی کن لم بدی🙂 نفوس حق النفس میدهند...
لیلی_بلا عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 وای دقیقا مثل من فکر می کنی خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
لیلی_بلا عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 3145 من تازه به پهلو هم می خوابم میره انگار روتشک لگد میرنه منم حس می کنم میگه جاتو عوض کن ولی آخه چجوری کنم دیگه خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20990 نه دیگه چهارزانوکه میشینم اینجوری میشه خوب اون حالت رو دوست نداره عزيزم تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 ای جان... من این حالت رو تجربه نکردم کلا نی نی کم تکون میخورد. بیشتر سعی کن لم بدی🙂 فدات اره بایدهمینکاروکنم واردهفت که شدم اینجوریه موقع غذاخوردن بیشترمیشه میگم نکنه خدای نکرده جاش تنگ بشه اتفاقی براش بیفته خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
یاسمن17 عضویت: 1395/08/08 تعداد پست: 151 اخراش اینکارومیکردین هفت ماه به بعد .ولي يادمه ماه نهم كه اصلا نمي تونستم بخوابم از تكوناش .با اين كه شكمم كوچيك بود .ولي خيلي شيريني قدر اين روز هارو بدون 😍❤️
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 هفت ماه به بعد .ولي يادمه ماه نهم كه اصلا نمي تونستم بخوابم از تكوناش .با اين كه شكمم كوچيك بود .ولي ... اره خیلی شیرینی ولی همش میگم حتما جاش تنگه خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
نرگس_سادات_منیری مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6822 خوب اون حالت رو دوست نداره عزيزم هیچی دیگه پس چیکارکنم درازکش که نمیتونم چیزی بخورم خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 فکر کنم داره ورزشهای قبل تولدو انجام میده عضلاتشو قوی کنه اماده بشه واسه روز تولد ...من فکر میکنم ضربه هاش ربطی به نوع نشستن یا خوابیدن نداره.. میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷