2777
2789
بله چون همکارم ده سال ازش کوچکتره وراضیه !! کی حد و مرز تعیین میکنه؟

چون مورد محدود تو جامعه اتفاق میفته پس باید بگی منم همونو میخوام؟!!

جای برادر بزرگترمی ، ازدواج کنی نکنی تو زندگی من خللی وارد نمیشه فقط واقعیت رو گفتم بهت تو اغلب موارد دختری که مورد خوب باشه نمیاد با اختلاف سنی زیاد ازدواج کنه که دنبال دختر زیر ۲۸ سالی!( مورد استثناش هست ولی کم!) 

شما ۳۳ سالته ، اگه بخوای دنبال سن پایین باشی  ممکنه خیلی سنت بره بالا

باز مختاری ، زندگیه خودته و خودت تصميم میگیری

دختر خاله من خیلی خوشگله ۲۸ ۲۹ سالگی ازدواج کرد با بهترین مرد خیلی خوش اخلاق خیلی پولدار از همه نظر ...

خب دیگه . الان شما ناخواسته برگشتی سر خونه اولت!!

دخترا اول خیلی شیک شروع میکنن میگن قیافه و پول مهم نیست فقط اخلاق یا ب خودت برسی اوکی هست ..

تهش ک گیر میکنن . درونشون رو میشه ک اولویت پول هست !!

پس قبول داری ک طرف دنبال پول بوده ک 30 ازدواج کرده؟ ربطی ب اخلاق و تیپ و لباس نداشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کِی گفتم در حد خودم راضی نمیشم؟ در حد من یه پسر با تفاوت سنیه نهایت ۵ ۶ ساله و موقعیت دیه ، چیز ...

خب اشکالش چیه؟ وقتی دو طرف با هم تفاهم داسته باشن ۶ سال تفاوت سنی با ۱۰ سال مگه چقد فرقشه؟

دقیقا من همسرم ۳۳ سالشه خودم ۲۳

رابطمون خیلی خیلی صمیمیه و با هم خوبیم

هیچوقتم مشکلی نبوده ک بگم تفاوت سنیمون مسببشه

یه زشت بی پول شوهر منه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چون مورد محدود تو جامعه اتفاق میفته پس باید بگی منم همونو میخوام؟!!جای برادر بزرگترمی ، ازدواج کنی ن ...

خب بره بالا . من فقط شرایطمو گفتم . من نخواستم ک راه ازدواج یاد بگیرم . اینجوری بارم سبکتره

خوب اون دختره هم دنبال ی پسر در حد خودش بوده!! این هم بماند ک دختر حقوق قانون کار میگیره دنبال بساز ...

دختر حقوق کم نیگیره میدونه چرا دنبال مرد حقوق بیشتره؟

چون خرج زندگی تو جامعه ما با زن نیست! خرج زندگی با مرده! داشتن حقوق زیاد برا زن مورد مهمی نیست ولی برا مرد هست! 

همون طور که داشتن خوشگلی در سطح معقول و زیبایی برا زن مهمه! چون مورد مهمی که مرد براش مهمه همیینه!

درضمن مگه زن حق طلاق و حضانت بچه و... داره که شما دنبال برابری درامدی زن و مرد تو جامعه هستی؟!

دختر حقوق کم نیگیره میدونه چرا دنبال مرد حقوق بیشتره؟چون خرج زندگی تو جامعه ما با زن نیست! خرج زندگی ...

دقیقا زن و مرد برابر نیست!!

واس همین زنا سن بالا ازدواج میکنن. چون دنبال راحتین . و یکی بیاد خرجشونو بده