2777
2789
وا این دیگه چه طرز فکر مسخره ایه😐 متاسفم

حرف من نیست ولی چیزی ک دیدم اینه م دختر تا ی ذره موقعیت و ظاهر داشته باشه رو زمین نمیمونه . مثلا این دخترا فرهنگیان با این ک،حتی قیافه های معمولی دارن . سریع ازدواج میکنن

بخدا رو سن دختر ایراد میزاره میخاد بعد انتظار داره رو قیافش ایراد نزارن😶

معلومه ب چ دخترایی پیشنهاد داده ک جواب رد شنیده

خوش اشتها

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت چیه

کارم تو نظر افراد جامعه پردرامد نیست

دانشجو معلمم و کنارش تدریس ...

با پولی که داشتم خورد خورد طلا خریدم که الان ارزشش در این حده

وقتی منه دختر با حقوق دانشجویی تونستم پس انداز جزئی داشته باشم و تمامی خرجم رو خودم بدم به جز خورد و خوراک (که خوب با خانواده مشترکه نمیشه جدا کرد) 

برام قابل هضم نیست که یه پسر ۳۳ ساله نتونسته باشه با کار تمام وقت سرمایه ای دست و پا کنه

کارم تو نظر افراد جامعه پردرامد نیستدانشجو معلمم و کنارش تدریس ...با پولی که داشتم خورد خورد طلا خری ...

آفرین 

چی درس میدی

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
کارم تو نظر افراد جامعه پردرامد نیستدانشجو معلمم و کنارش تدریس ...با پولی که داشتم خورد خورد طلا خری ...

کار کجا بود .  من همش در حال ازمون استخدامی بودم . کار ازادم ک بگیر نگیر داره کار هر کسی نیست

هم کلاسی های دانشگاهم بودن ، دختره یکی از خوشگلترین های کلاسمون بودپسره خیلی سر زبون دار بود ، قشنگ ...

ما هم یه همچین پسری تو کلاس داریم

با اینکه چهره قشنگی نداره ولی قلق دخترا رو بلده خود دخترا میفتن دنبالش

با همون 207 هم کسی نیومده والا . الان ک 207 شده مث پراید

چی بگم والله توقعات دخترا خیلی رفته بالا.عقلشون به چشمشونه. دیگه ثروت طرف مهمه نه پاکی و نجابت و کاری بودنش(هرچند الان پسرارو هم  اصلا نمیشه شناخت🧐)

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
معلومه ب چ دخترایی پیشنهاد داده ک جواب رد شنیدهخوش اشتها

دقیقا طرز تفکرش خیلی جالبه😐 شاید اون دختر اصلا تا ۲۸ فکر ازدواج نبوده ربطی نداره

الان خوده من ۲۲ خواستگار خوب زیاد دارم ولی حالاحالا تو ذهنم نیست اصلا ازدواج کنم

یه عده تو ذهناش معلوم نیست چی میگذره🚶‍♀️

ما هم یه همچین پسری تو کلاس داریمبا اینکه چهره قشنگی نداره ولی قلق دخترا رو بلده خود دخترا میفتن دنب ...

دقیقا اینم همین طور بود ، قیافه نداشت ولی دوتا دختر کلاسمون به خاطرش با هم دشمن شده بودن! 

حرف من نیست ولی چیزی ک دیدم اینه م دختر تا ی ذره موقعیت و ظاهر داشته باشه رو زمین نمیمونه . مثلا این ...

دقیقا حرف خودته چون هیچکس این طرز فکر مزخرف رو نداره

یه جوری میگی رو زمین نمیمونه انگار دخترا تو زندگیشون تنها کاری که میخوان بکنن ازدواجه و فقط منتظرن ازدواج کنن متاسفانه با این طرز فکر هیچوقت ازدواج نمیکنی حتی اگه بهترین دختر رو پیدا کنی اما بالای ۲۸ باشه تو لیاقت نداری ببخشید که اینو میگم

🍫🍭🔮💖💕
خب باید به خودت برسی دیگه برو باشگاه رژیم بگیر وزنتو کم کن ، برای کم پشتی مو هم کلی راه حل هست با یه ...

ازدواج سنتی هم رفتم رد گرفتم . حسش نیست دوباره کوچیک بشم.