2777
2789
نگران ک نیستم. چون همینجوریشم دیگه فرصتا رو از دست دادم . کسیم بیاد خوبش نمیاد . در کل بدشانسی اوردم ...

یه جوری میگی فرصتا رو از دست دادم‌ انگار دختری که سنت بره بالا دیگه کسی نخوادت، پسرا تا هر سنی میتونن ازدواج کنن و مشکلی ندارن

🍫🍭🔮💖💕
یه سریا چیزا دست خودتون نبوده ولی یسری چیزا هست مثلا ظاهری اندام و طرز لباس پوشیدن!و این که یه پسر ۳ ...

چون 22 مدرک گزفتم . 24 ارشد برق گرفتم  دو سال امریه توانیر بودم با 180 حقوق. تو 27 ازمون اموزش پرورش دادم قبول نشدم . سال 98 شرکت توزیع برق امتحان دادم قبول شدم.  انصراف دادم . دوباره سال 1400 اموزش پرورش دادم قبول شدم . الان تو این 3 سال چ سرمایه ای باید داشته باشم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زشت نیستی 

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

یه جوری میگی فرصتا رو از دست دادم‌ انگار دختری که سنت بره بالا دیگه کسی نخوادت، پسرا تا هر سنی میتون ...

بله ولی باید برم سراغ دختری با مثلا 28 سن . که اونم اگه خوب بود ازدواج میکرد میرفت . 

چون 22 مدرک گزفتم . 24 ارشد برق گرفتم دو سال امریه توانیر بودم با 180 حقوق. تو 27 ازمون اموزش پرورش ...

چون راه رو درست نرفته بودی! منه دختر ۲۲ ساله از ۲۰ خرجم با خودم بوده در حد ۲۰۰ تومن هم پس انداز دارم! نمیگم زیاده ولی دیه تو سن ۳۳ سالگی سرمایه ای که شما داری کمه و وقتی تا این سن نتونستید سرمایه قابل توجهی داشته باشید به نظرتون خانمی میتونی روتون حساب باز کنه؟

چون 22 مدرک گزفتم . 24 ارشد برق گرفتم دو سال امریه توانیر بودم با 180 حقوق. تو 27 ازمون اموزش پرورش ...

توزیع برق رو چرا انصراف دادی 

حقوقش خیلی بهتر از اپ

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه والا من تو این سن هم موهام کم پشت شده هم اضافه وزن در هر صورت کسی سراغم نیومده حتی ب قول شما تو ...

خب باید به خودت برسی دیگه 

برو باشگاه رژیم بگیر وزنتو کم کن ، برای کم پشتی مو هم کلی راه حل هست با یه دکتر پوست و موی خوب مشورت کن ، طرز لباس پوشیدن و آراستگی خیلی مهمه 

فقط همین تغییرات رو تو ظاهرت ایجاد کنی اعتماد به نفست خود به خود خیلی بالاتر میره ، اعتماد به نفس بالا داشته باشی نصف راهو رفتی 

در نهایت اگه نتونستی وارد رابطه بشی به ازدواج سنتی فکر کن ، توی ازدواج سنتی دخترا عاقلانه تر تصمیم می گیرن و ملاک های سطحی کمتری دارن

اسی قدت چنده؟الان حس میکنی مشکل ظاهریت چیه ؟والا من دانشگاه میرم پسرا کوتاهن همه ۱۷۰ بزور میشن موهم که ژنتیک ایرانیا کچلیه بیشتر😂مثلا اگه بینیت مشکل داره برو عمل مدل ریشتو مثلا عوض کن وخیلی کارامیشه کرد

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
بله ولی باید برم سراغ دختری با مثلا 28 سن . که اونم اگه خوب بود ازدواج میکرد میرفت .

چ طرز فکر احمقانه ای

همون بهتر مجرد بمونی 

چون راه رو درست نرفته بودی! منه دختر ۲۲ ساله از ۲۰ خرجم با خودم بوده در حد ۲۰۰ تومن هم پس انداز دارم ...

کارت چیه 

چون راه رو درست نرفته بودی! منه دختر ۲۲ ساله از ۲۰ خرجم با خودم بوده در حد ۲۰۰ تومن هم پس انداز دارم ...

نکنه . من ک از اولم همینو گفتم . بعدشم 207 ک زیر پامه 700 هست ک 400 خریدم .