2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من پسرای زشت دیدم که با خوشگل ترین دختر هم ازدواج میکنن

انشالللهههه انشاللههه😂😂 

شوخی میکنم مهم اینه باهم اوکی باشن قیافه کلا دو سه ماه اوله زندگی جذابه برا طرف 

البته اونام که دختر خوشگل میگیرن دو دلیل داره معمولا یا پشره پولداره یا وضع مالی دختره خوب نبوده

امکان نداره. اون دختر زیبا نبوده

هم کلاسی های دانشگاهم بودن ، دختره یکی از خوشگلترین های کلاسمون بود

پسره خیلی سر زبون دار بود ، قشنگ قلق خانم ها رو می دونست و بلد بود چطور دل دخترا رو بدست بیاره ، قبل از این دختر هم با یکی دیگه از دخترای کلاس تو رابطه بود که اونم دختر قشنگی بود ! البته پسره فقط قیافه نداشت وگرنه قدبلند و نسبتا خوش اندام بود

خب تلاش کن

تلاش چی؟ قدمو ببرم بالا؟؟ تحصیلاتمو؟؟ خوب استعدادم همین قد بوده . اینا ژنتیکه . خوشبختی ژنتیکه . بعضیا از اپل تو خانواده های خوبی به دنیا میان پدر خوشتیپ مادر خوشگل پدر باهوش پدر پولدار

تلاش چی؟ قدمو ببرم بالا؟؟ تحصیلاتمو؟؟ خوب استعدادم همین قد بوده . اینا ژنتیکه . خوشبختی ژنتیکه . بعض ...

بعضیا هم از اول توی خانواده ی خوبی نبودن خودشون تلاش کردن تو هم میتونی

🍫🍭🔮💖💕
قرار نیست همه قد 180 و فلان داشته باشن اندامت رو بساز مو هم یا مو بکار یا اگر اذیت میشی پروتز یااا ا ...

ولی متاسفانه میبینم ک همه قدشون 180 ب بالاس بعد دخترا اونا رو ول میکنن میان سراغ من؟؟ بحث عرضه و تقاضاس

قرار نیست همه قد 180 و فلان داشته باشن اندامت رو بساز مو هم یا مو بکار یا اگر اذیت میشی پروتز یااا ا ...

من میدونم همه این کارارو بکنم . بازم تغییری در سرنوشتم ب وجود نمیاد . انگار کلا دختر از بیس قیافه من بدشون میاد

به این که تلاش نمیگندختری که بار اول بلاک کرد دیگه نباید براش تلاشی کنی تو جا و زمان اشتباه تلاش کرد ...

خوب ی دخترم ک نبوده . دنبال هر کی رفتم تهش بلاک شدم . و چند بار پیگیری و تلاش تهشم رفته . شما بگو کسی بوده م بمونه ک من تلاش کنم؟؟ طرف وقتی بره میره دیگ