2777
2789
عنوان

برای جاریم چی بپزم😈

| مشاهده متن کامل بحث + 4770 بازدید | 324 پست
حاجی یچیر دیگه تو داری خطرناک میشی منو بهتر از خودم مینشاسی این عادی نیست😂😂عین شوهرم تا میام یکاری ...

🤣🤣🤣تو نیمه گمشده منی یادت نرفته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣تو نیمه گمشده منی یادت نرفته

اره الان یادم اومد پشکم که شوهر منه یا ابوالفضل 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

نگو اون نفسه🥺

@_گل_یاس_   یادم بنداز بعدا یچی بهت بگم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یا تو بده یا پشمک لازم دارم

لازم واسه چی🤣

@_گل_یاس_ یادم بنداز بعدا یچی بهت بگم😐

راستی اونروزی تو تاپیک اوا گفتی یادت بندازم یچی بگی بهم😐

بعدشم جی به پشمک میخای بگی جلو من بگو من از خودم

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

اره الان یادم اومد پشکم که شوهر منه یا ابوالفضل

🤣🤣نه من از اون نظر نگفتم اسکل از اینکه کامل میشناسمت

وضعم اینه دارم با شما چت میکنم☹️

چجوره پاک کردنشون؟