2777
2789

من خوشم نمیاد چون وقتی حرف میزنم یه بحث دیگه رو شروع میکنن ..مدام دارن نصیحت میکنن و تذکر میدن مثلا همش میگن خورشت اینجوری شده لباسارو اینجوری تا بزن ..با بچه اینجوری کن .‌یا یه چیزی تو گوشی نشون میدن می‌خندن باهمدیگه ..یا سلام نمیکنن احترام نمیزارن .میری کنازشون پا میشن میرن همگی تو اتاق .شما چطور؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عامو ولشون کن من یکی که بخاطرهمین رفتارا توافقی باشوهرم جدازندگی میکنیم من با بچه ها یه استان دیگه دوراز دغدغه اقوام و....اونم هردوهفته میاد بهمون سرمیزنه برمیگرده راحت شدم والله

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
عامو ولشون کن من یکی که بخاطرهمین رفتارا توافقی باشوهرم جدازندگی میکنیم من با بچه ها یه استان دیگه د ...

چطور شوهرت قبول کرد من همیشه به شوهرم این پشنهاد میدم همش میگه نه نه 

همین الان بغضم ترکید گریه م گرفت ادم ضعیفی نیستم ولی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه بارفتاراش خیلی بی حرمتی بخودمو خانوادم کرره توروخدا کسی راه خلی داره بگه من چکارکنم ک اروم باشم

ازهمون اولش همبن بودم ...بنظرم هرچی اولش وقتی بچمم بدنیا اومد خداروشکر خشکل بود مادرشوهرم نتونست ایرادی بگیره گفت موعاش یکم کوتاهه باردوم که کفت کفتم دیگه اینو نگین گفت من حق نظر ندارم کفتم مگه زاییدم که نظر بدین فقط میتونی نازش کنی دخترش از مادرش دفاع کرد چفت حالا خواستگارای دخترت کم شدن اینو‌مادرم گفت گفتم بتوربطی ندارع خودت وسط ننداز

چه فکر خوبی کردی

بس دخالت میکردن داشتن آینده بچه هامو بخصوص دخترمو تباه میکردن نوه دختریشون لخت میگشت نوقع داشتن دخترمن حافظ قرآن باشه و....

همین الان بغضم ترکید گریه م گرفت ادم ضعیفی نیستم ولی خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه بارفتاراش خیلی بی حر ...

ی کم کمتر کن رابطتتونو 

ضعف دستش نده 

بهترین دفاع حملس 

قبل از اینکه اون ذیتت کنه تو اذیتش کن 

گریشو دربیار 

ول کنش نباش 

طوری ک تو رو دید فرار کنه 

چطور شوهرت قبول کرد من همیشه به شوهرم این پشنهاد میدم همش میگه نه نه

خداروشکر شوهرم یه تایم عاقل شد ومتوجه شد اونا به هیچ عنوان صلاح مارو نمیخوان