2777
2789
عنوان

کیا از جمع خانواده شوهر بدشون میاد چرا علت چیست

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امشب خیلی حرصم گرفته از خانواده شوهر

چون هر موقع جمع میشیم جاربم با من بده بچه هاشم با بچم حرف نمیزنن بعد جاریم میاد میشینه بغ میکنه محل هیچ کس نمیده بعد مادرشوهر و خواهر شوهر میرن میچسبن به اون تلاش میکنن نظر اونو جلب کنن و هی گرم میگیرن باهاش و انگار خیالشون از من راحته از اون میترسن

خداروشکر شوهرم یه تایم عاقل شد ومتوجه شد اونا به هیچ عنوان صلاح مارو نمیخوان

موفق باشین اما 

ب نظرم خیلی دارکه زندگیتون 

بهتر بودبا همسر با هم باشید 

خلاصه ک امیدوارم خوش باشین همیشه 

وای نگووو من یکی از دلایلی که امشب بیدارم همین امشب خونه مادرشوهرم میگه چه خبرا گفتم یک هفتس مامانم مریض با بچه نرفتم میگه مامانت که جایی نمیره چرا مریض؟؟ انگار خبر داره کجا میره نمیره 

دلم میخواست بگم تو که دله هستی تو کوچه خیابون چرا سرما نمیخوری پس؟؟؟؟؟ 

آره خیلی خوبه که شوهرت همراهیت کرده

بعد یه تایمی خودش متوجه شد که خانوادش هیچ وقت خوبی مارو نخواستن باورت میشه به حدی یهو تغییر کرد که بعد از تولد پسرم که الان ۶ماه میگذره خواهرش وبرادرش هنوز پسرمو ندیدن؟فقط پدر مادرش روز تولد دیدن پسرمو

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ی کم کمتر کن رابطتتونو ضعف دستش نده بهترین دفاع حملس قبل از اینکه اون ذیتت کنه تو اذیتش کن گریشو درب ...

یبار ک توهین کرد ب بابام  ی سیلی محکم زدمش  ولی ۴ساله بکوب بی حرمتی میکنه ...الانم تومرحله اشناییه بای پسر بدبخته اونافک میکنن خیلی این خوبه خبرندارن چه مفسدیه  ۷تاخواهرشوهرداره ک من تودعاهام همیشه به خودشم گفتم هررفتاری بامن داشتی انشالله باهات داشته باشن خواهرشوهرات و الهی ۵ ۶ تا باشن ک دعام گرفت ...بیشترین چیزی ک ازمن عذابش میده اینه من ی پالتو کفش یا ی؟جفت جوراب حتی نو بپوشم میترکه بیچاره میرع زود یچیزی میخره خدالعنتش کنه انقدحرصم داده

خدا لعنتشون کنه با نیش زبونشون دل آدمو میشکنن

از ته دل ازش متنفرم من مثل خودش و عروسش دله و هول نیستم و حد و حدودمو میدونم رو پای خودمم وابستش نیستم و مرزامم مشخص کردم داره میسوزه

با اینکه حریفم نیس و نشوندمش سرجاش ولی نمیدونم چرا اینقدر حرف هاش میره رو اعصابم

موفق باشین اما ب نظرم خیلی دارکه زندگیتون بهتر بودبا همسر با هم باشید خلاصه ک امیدوارم خوش باشین همی ...

آخه اون بخاطر شغلش نمیتونست همراهیمون کنه الانم خداروشکر خودش متوجه پیشرفت دختربزرگم شده وخودشم راضیه آخه بلایی برسر افکارش آورده بودن که دخترم انگار اسیر بود تو دستشون افسردگی گرفته بود داشتن نابودش میکردن آدم بخاطر بچش مجبوره از خیلی مسائل بگذره

ایشالله خدا ازشون هرگز نگذره اینجور دلشکسته میکنن آدمو

نمیگذره اما خب چه فایده بهترین روزای عمر آدمو نابود میکنن 

بعد یه تایمی خودش متوجه شد که خانوادش هیچ وقت خوبی مارو نخواستن باورت میشه به حدی یهو تغییر کرد که ب ...

خداروشکر.شوهر منم فهمید خداروشکر دوساله قطع رابطه ایم.باورم نمیشه.باشوهرم مشکلات دارم ولی ب ی ارامش نسبی رسیدم.مخصوصا بعد بچه دخالتاشون بیشتر میشه.از یکسالگی بچم ندیدمشون راااحت

گ