2777
2789
عنوان

بچها اگ‌ ناراحت باشید از دست یکی چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
خنگه باباجواب نواد این راهکارهی میگه چیشه چیشدع دلم میخواست خفش کنم

شک نکن می‌دونه شوهر منم اینجوریه دقیقا می‌دونه از چی ناراحتم ولی همش میگه چته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والاموندم جی کنم

بهش بگو از چی ناراحتی خودتو راحت کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
😂😂خب دیگه خودت باید بهش بگییا غیر مستقیم بهش بفهمون

چی بگم بش 

مثلا بگم تو اصلا تو هپروتی انگار نه انگار دیروز من ناراحتم توام به روی مبارک خودت نیاوردی 

تو باید دیروز زنگ میردی معذرت خواهی میکردی((اینجا رو تصور میکتم انگار هیچ معذرت خواهی نکرده چون کم بود)) 

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مردا طرز فکرشون با ما خیلی فرق داره، گفته نمی تونم و بعد هم چندبار زنگ زده ، ولی ما انتظار داریم بگه ببخشید قربونت برم نشد و از این حرفا، اونا طرز فکرشون ی خط صافه ولی ماها نه، ببین از همین الان یاد بگیر ی قضیه رو بزرگ نکنی اگر هم قضیه ای برات مهمه گفتگو کن وقتی حرف بزنی هم از خودت دفاع کردی هم سو تفاهما بر طرف میشه

بهش بگو از چی ناراحتی خودتو راحت کن

بهش بگم تو دیروز کنسل کردی اصلام هم به رو مبارک خودت نیاوردی ((اگ گفت زنگ زدم میگم من یادم نیس )) 

اصلا هیج معذرت خواهی هم نکردی  نگفتی هم بیا بریم بیرون

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مردا طرز فکرشون با ما خیلی فرق داره، گفته نمی تونم و بعد هم چندبار زنگ زده ، ولی ما انتظار داریم بگه ...

نه واقعا

مردا اتفاقا میدونن ما از چی ناراحتیم

گردن نمیگیرندکه عذرخواهی نکنن

ببین بعد از شش سال باید همدیگرو خوب شناخته باشین و کاملا متوجه احساسات هم بشین اینکه هنوز درک نمی کن ...

بهش بگم تو دبروز منو سرکار گزاشتی ، وظفیه خودت ندونستی زنگ بزنی معذرت خوواهی کنی ،منو ببری بیرون یزره درست رفتار کنی 

انگار نه انگار 

یه کاری کن فک کنه داره از دستت میدهبعد ادم نیشه

ینی اتیششو تند تر کنم

بگم من حس میکنم ارزش ندارم تو این رابطه توام حرفات همه کشکه

بهش بگم تو دیروز کنسل کردی اصلام هم به رو مبارک خودت نیاوردی ((اگ گفت زنگ زدم میگم من یادم نیس )) اص ...

آره آره بگو تخلیه بشی 

اوی نننههه چ دل نازک بودی خبر نداشتیم

دختر هر چی میخوام تگت کنم چن وقته نمیتونم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️