2777
2789
عنوان

بچها اگ‌ ناراحت باشید از دست یکی چی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 53 پست
مردا طرز فکرشون با ما خیلی فرق داره، گفته نمی تونم و بعد هم چندبار زنگ زده ، ولی ما انتظار داریم بگه ...

چی بگم‌خب بهش

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

آره آره بگو تخلیه بشی اوی نننههه چ دل نازک بودی خبر نداشتیمدختر هر چی میخوام تگت کنم چن وقته نمیتونم

بحدا اگ بدونید چقد دلم گرعته ک میهوام گریه کنم

ینی با گلو گرفته کلی تامیک زدم بخدا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی اتیششو تند تر کنمبگم من حس میکنم ارزش ندارم تو این رابطه توام حرفات همه کشکه

نه یه جوری باش انگار داری میری کلا

یا مثلا امتیازایی که لهش میدادی رو یهو خیلی کم کن

مثلا سرد جواب بده قربون صدقه نرو

نگاش نکن محلش نذار به حرفاش نخند

ابن اخری معجزه میکنه.... به حرفاش واکنش نشون ندی مث بچه میفته دنبالت

چی بگم‌خب بهش

ببین ذهن کارش گول زدنه آدم است و مدام فکر تولید می کنه، اونم منفی، بنظرم بهش بگو ببین فلانی دیروز من برای اون قرار وقت گذاشتم برنامه داشتم ولی تو فقط گفتی نمیام و خداحافظ بهتر بود ی معذرت خواهی می کردی

بهش بگم تو دبروز منو سرکار گزاشتی ، وظفیه خودت ندونستی زنگ بزنی معذرت خوواهی کنی ،منو ببری بیرون یزر ...

آره اما تند نگو 

کمی زنانه ترر و لطیف تر برخورد کنی نتیجه بهتری میگیری 

با دلخوری و لوس بازی بگو 

اگر بخوای جدی و پرخاش کنی باهات می جنگه

نه یه جوری باش انگار داری میری کلایا مثلا امتیازایی که لهش میدادی رو یهو خیلی کم کنمثلا سرد جواب بده ...

مرسییییی

بنظدت چی بهش بگمم حالا

بگم تو دیرو  وظیفت بود بیشتر بودی ، یزره زنگ میزدی حداقل احوال منو میپرسیدی ، منو باید میبردی بیرون 

باید معذرت خواهی میکردی نه انگار ک نه انگار  

آره اما تند نگو کمی زنانه ترر و لطیف تر برخورد کنی نتیجه بهتری میگیری با دلخوری و لوس بازی بگو اگر ب ...

مرسی

اگر میخوای رابطتتون پایدار باشه ، بالغانه رفتار کن ، و همیشه اهل حرف زدن باش تا قهر کردن ، این باعث ...

اره واقعا درسته

دلی خیلی دلمپر بود

بحدا اگ بدونید چقد دلم گرعته ک میهوام گریه کنمینی با گلو گرفته کلی تامیک زدم بخدا

اوهههه ببین زیر ی سقف رفتی میخوای چیکار کنی متاهلی خودش ی چالشه اگه بخوای اینطوری کنی پیر میشی ی نصیحت از طرف من همیشه از هر چی دلت گرفته بگو نزار کهنه بشه رو دلت سنگین بشه این خودش میشه ی عُقده و کم کم از چشمت می افته بعضی موقع ها مردا خنگن فکر نمیکنن ما از چی ناراحت می‌شیم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ینی کنسل کردنش دلیل محکمی نداشت ک انقد اذیت شدی؟؟ شاید دلت پره نزدیک قاعدگیت نیستی؟؟

نزدیک پری ک اتفاقا هستم

کنسل کردنش الان برام مهم نیست ، رفتارش بعدش رو مخمه