97shapari مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7 عنوان ساک حاملگی دفورمه 81 بازدید | 4 پست سلام 💗سونو اول گفتن ساک حاملگی حالت دفورمه داره سونوی دوم گفتن حالت دفورمه بودن ساک بهتر از قبل شدهاطرافشم هتروژن هست این خیلی بده؟؟ 1403/08/25 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آمدم عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1597 نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما دوباره سونو واژینال برو برای من نوشته بود تو سونوم ساک حاملگی مختصراً دفرمه بعد فهمیدم که خارج رحمی بود دیر فهمیدم کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
97shapari مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7 نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما دوباره سونو واژینال برو برای من نوشته بود تو سونوم ساک حاملگی مختصراً د ... ناراحت شدم برای من رو داخل رحم دیدن ۲ بار هر دو بار واژینال بود ولی نگرانم دیگه نمیدونم داستانش چیه
آمدم عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 1597 ناراحت شدم برای من رو داخل رحم دیدن ۲ بار هر دو بار واژینال بود ولی نگرانم دیگه نمیدونم داستانش چیه برای من هم به اشتباه تشخیص داخل رحمی دادن ولی یکبار سونو شدم انشالله که خیره کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
97shapari مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7 برای من هم به اشتباه تشخیص داخل رحمی دادن ولی یکبار سونو شدم انشالله که خیره ای بابا🥲من هفته ی بعد مجدد قراره سونو برم