2777
2789
عنوان

مگه همه مامان ها عاشق بچه هاشون نیستن پس چرا من اینجوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 103 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره خب طفلی بچه اینقدر زردیش بالاست حق داره سیاه بشه چیکار کردین ؟زردی خطرناکه ها مغز بچه درگیر میش ...

بردم یه دکتر متخصص دیگه بهش قرص و قطره داد

تو خونه هم براش دستگاه گذاشتیم

اسی این برف میشه مثل پسر من .پسر من از زردی اینقدر سیاه میشد بیرون میبردمش روم نمیشد به کسی نشونش بدم .بعد 6 ماه اصلا یه چیزی شد .باور کن به این نتیجه رسیدم نوزادایی که سیاهتر و زشت بنظر میان خیلیییی خوشکل میشن شک نکن

اسی این برف میشه مثل پسر من .پسر من از زردی اینقدر سیاه میشد بیرون میبردمش روم نمیشد به کسی نشونش بد ...

مرسی قربونت برم انشاا…که همینجوری بشه که شما میگی منم دقیقا همین حس و دارم مخصوصا که پدرش خیلیی سفیده منم خجالت میکشم وقتی آدما یه جوری بهش نگاه میکنن و یا راجب پوستش نظر میدن دلم میخواد منم جایی نبرمش

چقدر جمله آخرت بهم انرژی داد مرسی دقیقا منم عذاب وجدان دارم چرا زشته😅😅ایشاا… خوشگل بشه شبیه ماه از ...

قطعا خوشگل میشه عزیزم🤣❤️❤️

من همش غصه میخوردم خدایا این بچه شبیه کیه چرا این شکلیه

عاشقش بودما ولی خب زشت بود دیگه

البته جلوی هیچکس نمیگفتم کسی هم میگفت زشته ناراحت میشدم🤣

الان ۵سالشه قندعسلههه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بردم یه دکتر متخصص دیگه بهش قرص و قطره دادتو خونه هم براش دستگاه گذاشتیم

خود دستگاه باعث سیاهی پوستشون میشه

پسرمنم دو روز تو دستگاه بود و بخاطر همون کلی سیاه وزشت شد طفلی بچم

بعد ۳ ۴ ماه خوب شد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏