2777
2789

ببخشید یکم، طولانیه

یه سوال

چرا چ دلیلی میتونه باشه یه مرد که خودش همچی تمومه شغلی تحصیلی قیافه خانواده پول و.. از بین دختری که هم شاغله هم پولداره هم خوشگله به خودش خیلی میرسه آرایشگاه و  ... ناخن کاشت لب تزریقی مژه کاشت مو رنگ و کلی لباس و پول داره گوشیش ماشینش خونش قیمت بالاست خودش خریده

هیکلش تپل و هیکلی معذرت میخوام سینه هاش بزرگ باسنش بزرگ، 

بعد یه دختر دیگه نه شاغل هست نه تحصیلات داره نه به خودش از لحاظ آرایش و اینا میرسه حتی یه کرم ضد آفتاب ام به زور میزنه ناخن و مژه و مو و لب و صورت اینا همه طبیعی حتی ابرو هاشم بزور بر میداره سینه و باسن کوچیک 😅 خانواده نه چندان سطح بالایی

هیچی ام از خودش نداره

چه دلیلی میتونه باشه پسره این دختر دومی رو بیشتر دوست داشته باشه و باهاش ازدواج کنه؟ خب شاید بگین عشق ولی خب عاشق چی؟ عاشق چی این میتونه باشه؟ الان اکثر آقایون دنبال یک سری چیزای دیگه مثل هیکل خوب پول و موقعیت اجتماعی و ... 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منی که دخترمم اولی رو انتخاب نمیکنم همه چیزش که شد عملی. تزریقی 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

ادما اگه از منطقه ذهن خودشون خارج بشن با روح هم ارتباط میگیرن و اتصال دوتا روح میشه

نه دوتا مدرک یا دوتا شغل یا دوتا سی..نه و....

ما روحیم و فراتر از تحصیلات و زیبایی هستیم

این معیارایی که شما گفتین انتخاب ذهنه

2810