2777
2789
عنوان

دلیل اینکه یه پسر همچنین انتخابی کنه چی میتونه باشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 45 پست
منم همین سوالو از شوهرم دارم که چرا هنوز باهام موندهنیاین بگین عزت نفستو ببر بالاولی واقعا همه دار و ...

بمونید برای هم💚

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

بمونید برای هم💚

مرسی عزیزم😄🫂🤍

تو میدونی چرا مونده آخه همسرم آدم بشدت موفق و همه چی تمومیه 

خیلیم منطقی هس مطمئن هستم در کنار دلایل احساسیش منطق وجود داره ولی هیچوقت نفهمیدم چرا

برام دعا کن زودتر برم خونه ی خودم خانوم خونم بشم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالب شد، نمیدونی

☹️☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

2805
یعنی اون آقا حس کنه من لیاقتم لین دختره؟

چرا چپه میگیری همه چیو؟بیخیال 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

ماشالا ۱۸سال هم بچه دارید هم ازدواج کردید کی ازدواج کردید ک بچه دارم شدیدمن ۱۹سالمه😂😂

من 17 ازدواج کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تقریبا تمام مردها بین یه پلنگ تزریقی ورم کرده و یه دختر بکر، دومی رو انتخاب میکنن

این که تعجب نداره

دمش گرم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

بعضی آدما عاشق شخصیت و ای کیو میشن

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

چقدر همه زندگی را تو مادیات میبینی اخلاق و  شخصیت و ایمان هم مهمه مرد باید یکی را برا زندگیش انتخاب کنه که فردا روزی پول بزک خانم را نداشت بهش وفادار بمونه تو خونه مهربون باشه خود من یه دوستی داشتم خیلی زیبا و خوش اندام ولی اخلاق سگ شوهرش طلاقش داد الان با یه خانم خیلی معمولی ازدواج کرده واقعا به نظرت ارزش داشت اون زیبایی عمرش را بزار پاش زیبایی تکراری میشه ولی اخلاق و ایمان که می مونه 

آخه هردو اخلاق و شخصیت داشته باشن مثلا حتی اخلاق اولی شاید بهتر

بهتره از خود اون مرد بپرسی اگه خیلی کنجکاو زندگیشی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چقدر همه زندگی را تو مادیات میبینی اخلاق و شخصیت و ایمان هم مهمه مرد باید یکی را برا زندگیش انتخاب ...

آخه من میگم شاید اولی از دومی مهربون تر بود اون وقت چی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتره از خود اون مرد بپرسی اگه خیلی کنجکاو زندگیشی

😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810