2777
2789

سلام

ده دقیقه دیگه

یعنی ساعت 00:45 بامداد

کسی هست گروه بشیم؟ حتی ۳ نفر بشیم ولی با هم به نیت حاجتروایی بخونیم؟

🩷اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم🩷 دعا کنین با خدا عاشق و معشوق شیم و خدا ببخشتم🤲🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.میخواستم بخوابم.امااحساس کردم حکمتی هست یهویی اومدم سایت پست شمارودیدم .بیابخونیم واین حدیث وتقدیم کنیم به نیت سلامتی وظهورمولاهدیه کنیم به ساحت مادرمون فاطمه زهراوبرای هم دعاکنیم ان شاءالله مادرجان شفیعمون باشه امشب

@afsooonnn

سلام خواهرم فقط همین امشب؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام عزیزم.میخواستم بخوابم.امااحساس کردم حکمتی هست یهویی اومدم سایت پست شمارودیدم .بیابخونیم واین حد ...

سلام خواهرم

لینک تاپیک صلوات در امضام هست 

بعد خوندن حدیث 

خوشحال میشم متن تاپیکم مطالعه کنید تشکر 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
اره عزیزم

بله میخونم 

سلام عزیزم.میخواستم بخوابم.امااحساس کردم حکمتی هست یهویی اومدم سایت پست شمارودیدم .بیابخونیم واین حد ...

باشه عزیزم

به هرنیتی داری بخون

و برای جمعمون هم دعا کن

از صوت استاد فرهمند دقیقا ساعت ۱۲:۴۵ دقیقه رو شروع بزن

که با هم شروع کنیم و تموم کنیم

🩷اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم🩷 دعا کنین با خدا عاشق و معشوق شیم و خدا ببخشتم🤲🏻🩷
باافتخارخوندم صلوات رو

یک دنیا تشکر. 

دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون 🌸

باشه عزیزمبه هرنیتی داری بخونو برای جمعمون هم دعا کناز صوت استاد فرهمند دقیقا ساعت ۱۲:۴۵ دقیقه رو شر ...

ان شاءالله چشم.اسم من مریمه بادلای پاکتون برای ظهورمولاوحاجت من حقیرهم دعاکنید

ان شاءالله چشم.اسم من مریمه بادلای پاکتون برای ظهورمولاوحاجت من حقیرهم دعاکنید

الهی خدا به لطف حضرت زهرا حاجتمونو بده

دعا برا امام زمان یادتون نره بچه ها

بعد برای حاجتروایی جمع

به حاجت خودمون😍

یک دنیا تشکر. دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون 🌸

ممنونم عزیزم

حاجتروا باشی

من میرم سر صوت. که ساعت ۱۲:۴۵ پلی کنم

الهی حاجتروا شیم😍

2810