2777
2789
عنوان

بچهاااااا یچیزی فکرمو درگیر کرده ترو خدا بیاید بگید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز اگه دختر یا پسر متاهل بمیره اما قبلش پدر یا مادرش فوت کرده باشن چنانچه پدرش زنده باشه به پدر میرسه و چنانچه مادر زنده باشه به مادر میرسه نه به عمه و عمو و خاله و دایی 

اما اگه همون پدر زنده یا مادر زنده اقدامی نکنه برای سهمش از فرزند فوت شده و بمیره اون سهم بین عمه و عمو یا خاله و دایی تقسیم میشه که اینم دردسر 

2805
پدربزرگ اصن نمیزاره صداش کنم پدربزرگ چه برسه این حرفا

مهریه مادرت چقدره میدونی؟ پدرت ماشین داشت؟

خدا رحمتش کنه🤍 تک فرزندی؟ فک کنم هم سنیم🫂

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وقتی دختر یا پسر متاهل زود تر از پدر و مادر فوت بشن هرچی داشته باشن بین پدر و مادر و بچه ها و زن یا ...

سهم مادری که مرده و اقدام نکردن سهمه مادره بین عمو و عمه تقسیم میشه؟؟ 

اول دین مرده رو میدن و مهریه همسرش دین هست برگردنش اما بعد اول یک هشتم کل اموال رو به همسرش میدن و بقیه تقسیم میشه : 

در صورتی که هم فرزندان و هم پدر و مادر، در لحظه فوت مرد، زنده باشند، در پاسخ به این سوال که در صورت فوت مرد چه کسانی ارث می برند، باید گفت، در این حالت، نحوه تقسیم ارث مرد، بسته به دختر بودن یا پسر بودن فرزندان، به شرح زیر می باشد:

اگر فرزند مرد، صرفا یک دختر بوده، سهم هر یک پدر یا مادر مرد، یک ششم اموال شده و سهم دختر وی، یک دوم می باشد. در این حالت، آنچه که از ترکه باقی می ماند، میان وراث به نسبت سهام آنها تقسیم خواهد شد.

اگر فرزند مرد، دو یا چند دختر باشند، سهم هر کدام از پدر یا مادر مرد با فرزند، یک ششم بوده و وی، دو سوم می باشد. در این فرض نیز باقی مانده ترکه مرد با فرزند، میان وراث به نسبت سهام آنها تقسیم می گردد.

اگر فرزندان مرد، هم دختر و هم پسر باشند، پاسخ این سوال که در صورت فوت مرد چه کسانی ارث می برند، بدین صورت بوده که پدر یا مادری که زنده هست، یک ششم ترکه را به ارث می برد و باقی مانده اموال، میان فرزندان پسر و دختر، به نسبت 2 به 1، تقسیم می شود.

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
2810