2777
2789
عنوان

کراشم قهوه ایم کرده حالم خرابه

586 بازدید | 45 پست

این پسرا یکم جنبه ندارن 

خدا نکنه یک نفر بهشون پیشنهاد بده همه جا میگن و ابروریزی میکنن 

جالبه اولش هم باورشون نمیشه که یک دختر بهشون پیشنهاد داده و فکر میکنن ایسگاشونو گرفتن 

😐 

تو ام قهوه ایش میکردی میگفتی چالش بود 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چند وقت پیش کردم .اول کفت منم دوست دارم فلان کلی ازم تعریف کرد و گف ولی دنیاهامون بهم نمیخوره 

منم خبلی حالم بد بود بهش چند روز بعد پیام دادم که گفتی دوست دارم نمیدونم چقد حقیقت داره ولی حتی نخواستی اشنا بشیم و اینا . که اصلا خیلی ضایعم کرد منم خودمو زدم به مهم نبودن پیشش بعد خودشم عذر خواهی کرد که اصلا اهل دوستی نیست و میخواد با یه نفر بره تو رابطه ک حتما به ازدواج ختم بشه و نمیدونم الان خبلی درگیر کارشه و نمبتونه وقت بزاره و تا سه سال اینده قصدشو نداره وفلان . بنظرم خیلی بااینکه فکر میکنه خیلی میفهمه ادم سطحی نگریه

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
منم چند وقت پیش کردم .اول کفت منم دوست دارم فلان کلی ازم تعریف کرد و گف ولی دنیاهامون بهم نمیخوره من ...

حالا من گفتم باهم ازدواج کنیم گفت چطوری به پسری که نمیشناسی میگی ازدواج کنیم 

گفتم خب منظورم اینه اشنا شیم بعد ازدواج کنیم 

گفت دیگه دیر شده 

کلا بهونه ی مزخرف میارن 

حالا من گفتم باهم ازدواج کنیم گفت چطوری به پسری که نمیشناسی میگی ازدواج کنیم گفتم خب منظورم اینه اشن ...

ن اینی که کراشم بود خبلی خبلی ادم باشعوریه اصلا خبلی فهمیدست خدایی

برگشت گفت قصدت از رابطه چیه انتظارت چیه من گفتم بهش بعد گف خیلی زمان میخواد من ندارم تایمشو . بعد گف من از رابطه قصدم ازدواجه منم گفتم منن همینطور

بعد باز دفه بعدش گف من بهت گفتم دوست دارم که به احساساتت ضربه نخوره . درصورتی که چه دلیلی داره اینجوری بگی اخه ینی چی؟ تازه یه مدت سر یه موضوعی در ارتباط بودیم گاهی جوری رفتار میکرد که من فکر کردم ازم خوشش میاد و سرهمین حس پیدا کردم

حتی یکی از دوستاشو فرستاد امتحانم کنع من فهمیدم از طرف اونه .اما وقتی پیام دادم اونجوری کرد اصلا درک نمبکنم 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

سلام

چرا به ما پس هیشکی پیام نمیده درخواست آشنایی بده اینستا و... ؟

هر چند زیاد درک نمیکنم کراش و این چیزا رو.

چجوری یه غریبه رو فالو دارین یا برعکس بعد بهش ابراز علاقه میکنین؟ این مثل همون پیشنهاد آشنایی توی خیابونه که اکثر دخترا گارد میگیرن و جوابشون منفیه بلافاصله بدون اینکه فرصتی به اون پسر بدن

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

سلامچرا به ما پس هیشکی پیام نمیده درخواست آشنایی بده اینستا و... ؟هر چند زیاد درک نمیکنم کراش و این ...

خب به هرحال توی اینستاگرام یک بیوگرافی از طرف مقابل داری و قابل مقایسه با خیابون نیست 

سلامچرا به ما پس هیشکی پیام نمیده درخواست آشنایی بده اینستا و... ؟هر چند زیاد درک نمیکنم کراش و این ...

من از قبل اشناییت داشتم و باهم سر موضوعی قرارملاقاتم داشتیم و خانوادشم میشناختم 

تو خیابون نمیشه اعتماد کرد