2777
2789
عنوان

کراشم قهوه ایم کرده حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
من از قبل اشناییت داشتم و باهم سر موضوعی قرارملاقاتم داشتیم و خانوادشم میشناختم تو خیابون نمیشه اعتم ...

اگه شناخت قبلی داشتی یه چیزی وگرنه بنظرم جفتش فرقی نمیکنه

خدا خسته ام صبح بیدارم نکن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا خودم عن شدم دیگه من گوه بخورم به پسر پیشنهاد بدم

اصلا نباید به پسر پیشنهاد بدی 

وقتی خودشون با التماس میان باهات وارد رابطه میشن کلی اذیتت میکنن چه برسه به اینکه تو بری جلو

خب به هرحال توی اینستاگرام یک بیوگرافی از طرف مقابل داری و قابل مقایسه با خیابون نیست

توی خیابون لا اقل ظاهر واقعی طرف رو میبینی

همشهریته

توی اینستا کلی فی لتر و پز الکی و... تازه ممکنه طرف همشهری نباشه باهات

اگه غریبه هم باشه دیگه بدتر.بنظرم نمیشه واقعا طرفو بشناسی با چند تا پست و....

نمیدونم

اگه شناخت قبلی داشتی یه چیزی وگرنه بنظرم جفتش فرقی نمیکنه

ببین تو اینستاگرام حداقل میتونی فالویینگاشو ببینی که چقد دخترفالو داره . کیارو فالو میکنه و یه شناخت سطحی پیدا کنی

و خیابون نه

ولی به هر حال تقریبا درسته حرفت زیاد تفاوت ندارن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

از منی که چند سال بعد شمام 

هر چقدر از پسرا و دنیاشون فاصله بگیرید به نفعتونه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اها ارع راس میگی بلاکش کن عن شه😁

فقط به پسره گفتم فکر کردی من زلیخام یا تو یوسفی که اینطوری فاز برت داشته 

دیدم امروز استوری گذاشته با آهنگ حجت اشرف زاده : « تو را آنگونه میخواهم که زندان زلیخا را...»

💔

یعنی چی چندسال بعد شمام؟

یعنی ته همه این کراش بازیا رو دیدم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
توی خیابون لا اقل ظاهر واقعی طرف رو میبینیهمشهریتهتوی اینستا کلی فی لتر و پز الکی و... تازه ممکنه طر ...

من که توی اینستا یارو رو ندیدم اما به هرحال فضای مجازی خیلی به آدم اطلاعات میده با استاک کوچولو میشه اکانت ۲۰۱۲ طرف رو هم توی فیس بوک پیدا کرد و از گذشتش تا حدودی با خبر شد

ببین تو اینستاگرام حداقل میتونی فالویینگاشو ببینی که چقد دخترفالو داره . کیارو فالو میکنه و یه شناخت ...

حس خوبی به آشنایی مجازی ندارم.ترجیحم رو در رو هست که اونم به چند نفر گفتم تا حالا جوابشون منفی بوده.باز خوبه آبرو ریزی نکردن.محترمانه پیچوندن

دوست دختر سابقم داره ازدواج میکنه.منم تنهام خیلی حالم بده.قرص میخورم.تراپی هم رفتم ولی بازم همونه حالم.

خیلی دوستم داشت.منم خیانت نکردم.فقط اون موقع درس و کارم اوکی نبود.بچه بودم.توی خوابم نمیدیدم بره.هنوزم باورم نمیشه.فکر میکنم دارم خواب بد میبینم

همیشه همه چیم باید با عموم آدما فرق کنه.حتی کات کردنم

خسته شدم.بخاطر مامانم خودکشی نمیکنم ولی هر روز و هر لحظه دارم عذاب میکشم

ببخش پر حرفی کردم.حالم داغونه

هم کار خوب دارم هم درآمد چند برابر درآمد معمول قانون کار و هم ماشین شاسی

همه میگن خوش به حالت.ولی نمیدونن من خودم حسرت اونا رو میخورم

چندباری هم که سعی کردم با دختری آشنا بشم دلیلم همین بود شاید حالم خوب بشه ولی عذاب وجدان داشتم که اگه حالم اوکی نشد و دختره وابسته شد چی

از کات کردن دوست دختر بی معرفتم هم چندین سال میگذره.تازه نیست که بگین موقتیه و عادی میشه.کاش میشد ولی هنوزم داغم تازست

هر کی پیاممو خوند لطفا دعام کنه.واقعا بریدم.کم آوردم

فقط به پسره گفتم فکر کردی من زلیخام یا تو یوسفی که اینطوری فاز برت داشته دیدم امروز استوری گذاشته با ...

بلاکش کن داری خودتو اذیت میکنی اگ میخواستت خودش پیگیر میشد باهات قرار میزاشت امید واهی به خودت نده