2777
2789
عنوان

صاحبکارم امروز جلو همه رید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 38 پست
حقیقت من توعقد باشوهرم میرفتم‌بیرون بعدپدرشوهرم زنگ زده بود شوهرم جواب نداده بود.ب من زنگ زد ک کجایی ...

بنده خدا حرف بدی نزده

شاید عادت کلامی اش

واینکه شاید این گفته یعنی خیالم راحت باشماست

منفی نگاه نکن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جایی که بغیر من ده تا فروشنده و حسابدار مشغول کار بودن

با مهمونا سرو سر داشته، احتمالا کلاس گذاشته پیششون، که من اونجا رییسم و فرانک و ...، وقتی شما گفتی مشکلی نیس پایین به بالا باهاش حرف مزدی، جلو اونا کم آورده، انتظار داشته بگی رو تخم چشم جناب مهندس، هر چی شما دستور بدی،

ما کارمندان زیاد کشیدیم، دیگه پخته شدیم

ببین عزیزم در این که شما منظور بدی نداشتی اصلا شکی نیست.من میدونم.ولی این اصطلاح مشکلی نیست ،یکم مغرورانه ست.مثل نگاه از بالا به پایین میمونه.معمولا رییس های مغرور و سختگیر از این اصطلاح استفاده میکنن.بعنوان مثال وقتی یه شخصی به رییسش میگه من امروز پرونده ها رو گذاشتم روی کیف تون،اون رییسه مغرور در جواب میگه مشکلی نیست.این صاحبکارت از اون ادماست که خیلی به کلمات گیر میده.انتظار داشته شما با روی باز بگی باشه،چشم حواسم هست خیالتون راحت.

خلاصه بگم عزیز دلم واسه آرامش روان خودت مراعات کن.اعصاب خودتم خورد نکن اون غرور بیجا و بی شعوری خودشو به نمایش گذاشته،در اصل اون بوده که جلوی بقیه ضایع شده،نه شما.انشالله تو کارت موفق باشی گلم

میگفتی آقای بظاهر محترم  اولا اگه بهتون گفتم مشکلی نیست منظوری نداشتم که پیگیر شدی دوما شما برادر صاحبکارمی و من اصلا نباید از شما دستور بگیرم حالا تحویلت گرفتم افتاده تو سرت سرگیجه گرفتی بچه پررو راهتو بکش برووووو

بنده خدا حرف بدی نزدهشاید عادت کلامی اشواینکه شاید این گفته یعنی خیالم راحت باشماستمنفی نگاه نکن

این قضیه مال هشت سال پیشه.منم بنده خداهستم.اتفاقا بعدا شوهرم برام توضیح داد و بعد هشت سال شناختم ک مادرشوهرم هی سیخش میزده ک زنک بزنهدب ما ک شوهرم زیاد زنشو نبره بیرون

خدایا ممنون به خاطرهمه چی