2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 465 پست
الان با niniyar_3 حرف بزنین و بگین.توی تماس با ما پایین صفحه هم برید بگین.

ساراجون بیابخون ببین حتی تاپیکم زد وهزارتا توهین وووووبهم گفت هنوزم تاپیکش بعد دوسه هفته هنوزپاک نشده توهیناش چندین بارم خاهش کردم از نی نی یارها که حداقل تاپیکی که زده رو وبهم توهین کرده حذف کنن اما  فایده نداشت چکارکنم ازاین حجم ازتوهین و..... بیااینم شات بخون

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بخون ساراجان دارم منفجرمیشم کاش حداقل منم مثل خودش فحاشی میکردم کمترناراحت میشدم بعدمن کاربریم معلق شد جای اون خانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم وانجام دادم اما گفتن به ماارتباطی نداره 

رفتم وانجام دادم اما گفتن به ماارتباطی نداره

توی خصوصی با niniyar_3 حرف بزنین ایشون رسیدگی می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم چطوربهش پیام بدم بلدنیستم

بالای صفحه می زنین روی علامت شبیه ذره بین 🔍 بعد سرچ می کنین niniyar_3 

بعد می زنین روی اسمشون بعد قسمت ارسال پیام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی مهربان 🌹🌹

خواهش می کنم.

💚💚💚

مری برنگشتیبیا یک ندا بده بچههههه🥺

هنوز نه مونده…

شماره بده زنگ بزنم😔😂

حالم بدهههه 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

🚶🕳️اععععع نه بابا🥺🤣چیشده برام بگو

شماره دادی میگم😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

شماره دانش اموزی داشتم دیگه همونم ندارم😔😂چی بدمممم

شماره تلفن😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40