2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 462 پست
یعنی چی پیام دادنام تموم شه؟نمیفهممکلی برگرد عقب ایموجی خنده گذاشتم کلی ولی تو چی؟خب نکبت دت دت رو گ ...

هر وقت نمیخوای بفهمی میگی نمیفهمم عادی شده برام

خب ایموجی به مال سگ به من چه 

اهااااا

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

هر وقت نمیخوای بفهمی میگی نمیفهمم عادی شده برامخب ایموجی به مال سگ به من چه اهااااا

نه اینو جدی نفهمیدم

یعنی دلت نمیخواد پیام بدم!؟

برگردی تلاشامو میبینی 

میگی با هیچکس صحبت نکن 

مگه میشه اره میشه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اینو جدی نفهمیدمیعنی دلت نمیخواد پیام بدم!؟برگردی تلاشامو میبینی میگی با هیچکس صحبت نکن مگه میشه ...

نفهمیدی پس از اول‌پیامام و بخون!

من همینقدر حسودم همینه که هستتتتت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

وایساکیوت🥹خب لعنتی یکم یواش تر رفتار کن عصبیم میکنی مری

باش 

میخوای عصبی شو یا هرچی دوست ندارم گرم بگیری هرچی که میخوای بگو من همینم 

نمیخوای هم اشکال نداره من خودمو میشناسم نمیتونم بسازم نمیتونم کسی رو که دوست دارم شریک شم در عوض میتونم ی جوری برم که انگار نبودم اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیخوای گرم بگیرم؟من با همه خوبم آخه

خوب باش پس اصلا چرا به خودم اجازه تصمیم گیری میدم من نمیدونم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا دوست حسودم🥹🩷خب من الان چجوری دعوا کنم باهات ؟

دوستتتت؟دوستتتم؟؟؟مطمعن؟

نمیدونم اونش با تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره هستی گوه نخور همینی که گفتم

تو حتی حاضر نشدی بیای تل …

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلمی خواهر قشنگم💔🫂حال جسمی روحیم خوب نیست دلم مرگ میخواد🫠🫠

فداتشم 

این کلمه مرگ و اینا رو اصلا به زبون نیااار تو چرا اینقدر ضعیفی دختر😑

اگه بچه میخوایی باید مادر قوی باشی  با هرچیزی نشکنی زود وا بدی. بعدشم خدا بهتر از تو میدونه چرا اوت بچه نموند 

به نظرت اگه میموند خدایی نکرده مثلا برفرض مریض بود هر روز نگاش میکردی بیشتر خمیده میشدی  این خوب بود یا الان که خدا صلاح دونست و نزاشت پاش به این دنیا باز بشه 

ایشالا که یه بچه سالم و خوشکل موشکل بهت میده 

فقط به خودش توکل کن  بهش ایمان بیار  بخدا خدا بنده هاشو دوس داره  اصلا برای هیچ کس بد نمیخواد 

توکل مفهوم قشنگی داره 

یعنی خدایا من نمیدونم چجوری 

ولی تو درستش کن...

راستش اصلا خوشحال نیستم که  باهام خوبی...  چون تو با همه خوبی           ناشناسم👈     https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000