2777
2789

۳۹ هفته دو روزم رفتم دکتر کلا ی سانت رحمم باز شده سر بچه هم تو لگن نیومده استخونای لگنم داره خورد میشه من ی ماهه لگن درد دارم دیگه نمیتونم تکون بخورم هر روز سه ساعت پیاده روی میکنم ورزش هایی ک گفت با توپ و بدون توپ رو انجام میدم دیگه بدنم نمیکشه ولی بازم رحمم بیشتر از این باز نمیشه😭😭😭 چ غلطی کنم اصلا درد ندارم اگه بدون درد برم بستری شم چی خدایا چرا منو نمیکشی؟؟؟

شما چیکار کردین سر بچه اومد تو لگن

چیکار کردین رحمتون باز شد 

چند هفته زایمان کردین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای روزای آخر بارداری هر روزش مثل صدسال میگذره آدم دلش میخواد زایمان کنه راحت بشه دیگه

من هر روز دارم میمیرم زنده میشم با این وضعم باید کلی کار انجام بدم تا راحت زایمان کنم 🥺

اگه پولشو داشتم قطعا میرفتم نزدیک پنجاه تومن سزارین خود خاسته درمیاد از کجا بیارم

واقعا🥴🥴پنجاه رسیده ؟یا خدااااا

اینهمه تبلیغ فرزند آوری میکنن حداقل هزینه زایمان نصف یا کلا نمیگرفتن 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
من سال۱۴۰۰ سزارین خودخواسته کردم هفت میلیون چرا الان اینقدر زیاد شده هزینش

الان بیمارستان دولتی ب هیچ وجه قبول نمیکنه باید بری بیمارستان خصوصی با دو شب تخت خصوصی و هزار تا کوفت و زهرمار میشه پنجاه میلیون 

عزیزم نزدیکی کن خوبه من همیشه ۴۰هفته زایمان میکردم نزدیکی عالی رو توپ نشستیم خوبه پله ها رو بالا پای ...

شما دردت گرفت من همه اینا رو دارم ولی بخدا نمیشه فقط لگن درد میکشم😭

2810