2777
2789
عنوان

کیا از کنکور سردرمیارن

71 بازدید | 12 پست

دوستان من واقعا ریاضی و فیزیکم بده جوری که اینقد بابتش ناراحتم نمیتونم درسای دیگه رو هم بخونم تصمیم گرفتم این همه وقتی که واسه ریاضی و فیزیک میزارم واسه زیست و شیمی و زمین و نهاییا بزارم مثلا نهاییا همشونو 20 دیگه حدااااقل 19 بیارم زیشت و شیمی رو هم بالا 50 درصد بزنم ولی ریاضی و فیزیک رو در حد 10 درصد بزنم اینجوری احتمال رتبه زیر 5000 هست؟

توروخدا جواب بدین دارم دیوونه میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم ممکنه ولی خب زیست ۲۰ و شیمی ۲۰ خیلی سخته خیلیچرا کلاس انلاین نمیگیری

میدونی چجوریه من کامل ریاضی و فیزیکو میفهمم سوالارم میتونم حل کنم ولی واسه هرسوال باید 15 الی 30 دقیقه زمان داشته باشم که بتونم حل کنم بنظرت کلاس این مشکل منو حل میکنه؟

2805
فیلمای ریاضی کرمی و فیزیک یحیوی دانلود کن ببین

میدونی چجوریه من کامل ریاضی و فیزیکو میفهمم سوالارم میتونم حل کنم ولی واسه هرسوال باید 15 الی 30 دقیقه زمان داشته باشم که بتونم حل کنم بنظرت فیلم این مشکل منو حل میکنه؟

ببین عزیزم من خودم ریاضیم خیلی ضعیف بود برای کنکور خیلی کم خوندم ریاضیو و زیر ۱۰ درصد شد درصدم ولی اونسال انقدررر ریاضی سخت بود خیلی رتبه برترا نهایتن ۵۰ زده بودن و من از این بابت شانس آوردم و تایمشو دادم به زیست و حدود۷۰ درصد زدم

ولی اصلا اینکارو پیشنهاد نمیکنم چون اگه اونسال ریاضیو فیزیک آسون باشه و زیست و شیمی سخت شما عملا خراب میکنی کنکورو و تلاشات پوچ میشه 

درضمن این ریسک برای دوتا درس واقعا زیاده

اگه تایم داری کل مباحث و فیلم ببین و تست بزن اگه نه اینکار و برای چندتا مباحث تست خیز تر و‌اسون تر مثل مشتق مثلا انجام بده

میدونی چجوریه من کامل ریاضی و فیزیکو میفهمم سوالارم میتونم حل کنم ولی واسه هرسوال باید 15 الی 30 دقی ...

چون تست کم میزنی اینطوریه

کلاس امتحان کت

برای ریاضی کرمی

برای فیزیک یحیوی یا شجاعی هم خوبه

فکر کنم کلاسی ۳ اینا باشه ولی تلگرام هست ولی خب حرام‌است