2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدمممم بدنم نمیکشهههه خدایااا چرا من نمیمیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست
من اصلا درد شکم ندارم میترسم میدونم قراره خیلی عذاب بکشم

نه الکی خودت نترسون.ولی من بیمارستان یه خانمه دیدم زایمان طبیعی بود پرستار بهش گفت پله ها رو بالاپایین کن رحم باز میشه همون شب زایمان کرد نزدیکی هم خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد میگن بچه زیاد بیارین فرزندآوری تبلیغ میکنن

غلط کردن پدرم دراومد تا اینجا اومدم حالا ن خودم مشکل داشتم ن بچم تا الان فقط سی چهل تومن  پول ویزیت و دارو سونو و ازمایشم شد هر ماه باید کلی از هزینه ها میزدم الانم ک اینجور نمیدونم چیکار کنم بخدا ناشکری نمیکنم ولی این چ وضعشه دیگه

2805
غلط کردن پدرم دراومد تا اینجا اومدم حالا ن خودم مشکل داشتم ن بچم تا الان فقط سی چهل تومن پول ویزیت ...

الان خسته شدی از بارداری زایمان که کنی بچت بغل بگیری همش یادت میره .دوسال دیگه هم هوس یه بچه دیگه میکنی خخخ

الان خسته شدی از بارداری زایمان که کنی بچت بغل بگیری همش یادت میره .دوسال دیگه هم هوس یه بچه دیگه می ...

چی بگم فقط خدا کنه دردم بگیره میگن امپول فشار خیلی عذاب اوره

نه الکی خودت نترسون.ولی من بیمارستان یه خانمه دیدم زایمان طبیعی بود پرستار بهش گفت پله ها رو بالاپای ...

پله داریم نزدیکی هم هر شب دارم دو تام گفته هر شب قرص گل مغربی استفاده کنم

واقعا🥴🥴پنجاه رسیده ؟یا خدااااااینهمه تبلیغ فرزند آوری میکنن حداقل هزینه زایمان نصف یا کلا نمیگرفتن

اره بخدا بیمارستان دولتی قبول نمیکنه بیمارستان خصوصی با تخت خصوصی پنجاه تومن میشه

خوب برو پیش دکترت شاید راه حلی داشته باشه یا از یه ماما بپرس برای اینکه رحمت باز بشه چی خوبه

اتفاقا چهار جلسه رفتم سر کلاس خصوصی با ماما همراه کلی بهم نکته و ورزش و کار گفت انجام بدم ی هفته انجام دادم همش ی سانت رحمم باز شد بچه هم اصلا نیومده تو لگن دکترم ده تومن زیر میزی میگیره تو پرونده قید کنه سزارین

اتفاقا چهار جلسه رفتم سر کلاس خصوصی با ماما همراه کلی بهم نکته و ورزش و کار گفت انجام بدم ی هفته انج ...

عزیزم ورزش هاتو انجام بده همچنان 

دمنوش تخم شوید میگن خیلی خوبه 

روی توپ نشستن به صورت uمیگن باعث میشه بچه بیادتوکانال زایمان 

2810