2777
2789

دارم دیونه میشم خیلی به این موضوع فکر میکنم اصلا از ذهنم بیرون نمیره دلم میخواد منم بسم مثل خودش 

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دلت میخواد روابط غیراخلاقی داشته باشی گردن یکی دیگه ننداز! 

شوهرت در حر حیوون ارزش خودشو کم کرده تو هم میخوایی مثل اون بشی؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
مگه چیکار کرده؟

همش خیانت می‌کنه همین امروز به یک‌بهانه ای منم فرستاد خونه خواهرم زن آورده خونه اومدم خونه بوی عطر میداد بعد رفتن ما هم دوربین ها رو قطع کرده الکی میگه برقا رفته بود 😔😔

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند

اصلا روح و جسم خودتو کثیف نکن .

فکر کن یه نفر دستشویی نمیره .کارشو تو لباسش انجام میده .درسته ما از وجودش آزار میبینیم اگه اگر بخوایم مثل خودش کارش و تلافی کنیم ما هم مثل اون میشیم .

خیانتم همچین چیزیه .تلافی ش باعث کثیف شدن خودت میشه

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
عزیزم اگه دلت میخواد روابط غیراخلاقی داشته باشی گردن یکی دیگه ننداز! شوهرت در حر حیوون ارزش خودشو کم ...

من اگه دلم میخواست گوهی بخورم تو مجردی می‌خوردم خواهشاً نمک روی زخم نباش

همش خیانت می‌کنه همین امروز به یک‌بهانه ای منم فرستاد خونه خواهرم زن آورده خونه اومدم خونه بوی عطر م ...

آها خو این دیگه زیاده روی کرده شما هم باید طلاق بگیری ازش 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تو نی نی سایت به چت و دوستی هم میگن خیانت

یعنی الان اگه شوهر شما با خانم دیگه چت کنه و دوست بشه از نظرت عیب نداره؟ 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
اصلا روح و جسم خودتو کثیف نکن .فکر کن یه نفر دستشویی نمیره .کارشو تو لباسش انجام میده .درسته ما از و ...

آخه پرو پرو بعد فهمیدن من گفت کار خوبی کردم حتی منم گرفت زد بچم طفلی کلی گریه کرد 😭😭