2777
2789
عنوان

میزنم یه ست بلک با دخترم ⁦⁩💕🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 69 پست
اتفاقا پوست بدنش از دوست صورتش سفید تره

اخ جااااانم خدا حفظش کنه برات،😍خیلیم نازه ماشاالله،🌈 بنظرم سفید پوست باشه خودت چه رنگی هستی و باباش؟!میگم باز به ژنتیکه من دختر دومیم تو بچگیش تیره تر بود از دختر اولم ولی الان کوچیکه پوستش روشنتر شده موهاشم روشن تر هست از بزرگه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اخ جااااانم خدا حفظش کنه برات،😍خیلیم نازه ماشاالله،🌈 بنظرم سفید پوست باشه خودت چه رنگی هستی و بابا ...

باباش سبزه هست

من سفیدم موهای برادرام بوره مال خودم خرمایی 

مال باباشم سیاهه موهاش

ممنون عزیزم همچنین 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ژنش رو دارید که بور میشه ولی خب چشماش مشکی هست نمیدونم راستش آدم به شک میفته،😁😁😁 ولی پوستش روشنه بنظرم

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
باباش سبزه هستمن سفیدم موهای برادرام بوره مال خودم خرمایی مال باباشم سیاهه موهاشممنون عزیزم همچنین

پس به خودت رفته سفید میشه با موی خرمایی،😍

اگه ژنش رو دارید که بور میشه ولی خب چشماش مشکی هست نمیدونم راستش آدم به شک میفته،😁😁😁 ولی پوستش رو ...

پوست کی؟ 

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

باباش سبزه هستمن سفیدم موهای برادرام بوره مال خودم خرمایی مال باباشم سیاهه موهاشممنون عزیزم همچنین

برادرات چند سالشونه؟!اوناهم اگه کوچیکن که توبلوغ فکر کنم تغییر. رنگ بدن و همون خرمایی بشه موهاشون

پس به خودت رفته سفید میشه با موی خرمایی،😍

امیدوارم😂اخه کل اجداد پدریش سبزه و مو مشکی هستن همه از دم 

و خوانواده مادریش منو داداشام و بابام سفیدیم🤣 بقیه سبزه 

برادرات چند سالشونه؟!اوناهم اگه کوچیکن که توبلوغ فکر کنم تغییر. رنگ بدن و همون خرمایی بشه موهاشون

یکی دو  سالشه یکی هفت سالشه

نمیدونم شاید  ولی خیلی خوشرنگع🥹

پسرت رو میگم دیگه،😁

اهان😂😂😂دوست صورتش نصبت به بدنش تیره تره چشماش مشکیع کلشم کچله🤣🤣 من داداشام جفتش پر پشم بودن به دنیا اومدن بچه من بدون مو🥲😂 

ژن از طرف پدریش لاغر و سبزه و مو مشکی 

امیدوارم😂اخه کل اجداد پدریش سبزه و مو مشکی هستن همه از دم و خوانواده مادریش منو داداشام و بابام سفی ...

نه اگه بدنش سفید هست که فکر نکنم، چند وقتشه؟!من دختر اولیم دستاش خیلی سفید بود بدنش یادم نمیاد. کم کم چند ماه که گذشت بدنش و اینا تیره تر میشد فقط صورتش سفید بود دیگه بعد شش ماهگی صورتشم رنگش برگشت و سبزه شد کلا

نه اگه بدنش سفید هست که فکر نکنم، چند وقتشه؟!من دختر اولیم دستاش خیلی سفید بود بدنش یادم نمیاد. کم ک ...

۱ماهشه جوجم🥹😂خداحفظشون کنه ذخترات🥰

اهان😂😂😂دوست صورتش نصبت به بدنش تیره تره چشماش مشکیع کلشم کچله🤣🤣 من داداشام جفتش پر پشم بودن به ...

😂منم دخترام کچل بودن،😁دختر بزرگم ببخشید پشت باسنش سیااااه بود از بس مو داشت ولی کله کچل،😂 چون چشماش مشکیه یکم شک افتادم چون معمولا رنگ مو و چشم متناسب با هم میشه چشم مشکی و موی بور ندیدم من تا حالا.البته خب اگه کوچولو هست که رنگ چشم هم تغییر می‌کنه ولی خب نهایت قهوه ای بشه

یکی دو سالشه یکی هفت سالشهنمیدونم شاید ولی خیلی خوشرنگع🥹

آهان پس کوچولو هستن اونا بزرگتر بشن همون خرمایی میشن احتمالا