2777
2789
عنوان

میزنم یه ست بلک با دخترم ⁦⁩💕🍼

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 69 پست
حس میکنم بوره اسی

نع اتفاقا فکر کنم سبزه باشه نهایت گندمی. بور اگه باشه خیلی خیلی باید تو نوزادی روشن باشه این مدل نوزاد ها بعدا پوستشون تیره تر میشه دوتا دخترای من اینطوری بودن

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداحفظش کنهه😍 ولی مگه خواننده منظورش با دوس دخترش نبود؟

واسه سگش خونده این قسمتو😂😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

نع اتفاقا فکر کنم سبزه باشه نهایت گندمی. بور اگه باشه خیلی خیلی باید تو نوزادی روشن باشه این مدل نوز ...

نه پسرم بور بود هنوزم بوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نع اتفاقا فکر کنم سبزه باشه نهایت گندمی. بور اگه باشه خیلی خیلی باید تو نوزادی روشن باشه این مدل نوز ...

ببچه من کچله چهارتا موداره کف سرش قهوه ای روشن پوستشم سفیدع به نظرت چجوری میشه در اینده  عکس بزارم از موهاش

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

نه پسرم بور بود هنوزم بوره

آهان اگه خودتون هم بورید که شاید مدلتون اینطوریه من تجربه م در. مورد دخترام گفتم دختر بزرگم کاملا موهاش تیره شده دختر کوچیکمم تیره تر شده از اولی روشن تره ولی خب بور به حساب نمیاد خرمایی روشن هست تقریبا

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
ببچه من کچله چهارتا موداره کف سرش قهوه ای روشن پوستشم سفیدع به نظرت چجوری میشه در اینده عکس بزارم ا ...

اگه بدنش تیره تر از صورتش هست صورتشم تیره میشه من دختر بزرگم اینطوری بود تا شش ماهگی سفید بود پوستش بعد یه دفعه تغییر رنگ داد خودتون پوستتون چه رنگی هست؟! 

آهان اگه خودتون هم بورید که شاید مدلتون اینطوریه من تجربه م در. مورد دخترام گفتم دختر بزرگم کاملا مو ...

خوانواده ما برعکسع داداشام موهاشون تیره بود به دنیا اومدن بعد یه سال بور شدن موهاشون روشن شد

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

خوانواده ما برعکسع داداشام موهاشون تیره بود به دنیا اومدن بعد یه سال بور شدن موهاشون روشن شد

میگم بیشتر ژنتیکه ولی مثلاً در مورد بچه های خواهرم وقتی دنیا اومدن پوستشون خیلی تیره بود بعد سفید شدند خواهرم و شوهرش هردوسفید هستند بچه هاشون هم سفیدند

بذار عکسش رو 

بذار عکسش رو

ببین ابروهاشو الان از سرش ندارم رنگ ابروهاشه موهاش البته کچله همون چن تا مویی که داره همین رنگیه