2777
2789
عنوان

شهیدهادی

83 بازدید | 9 پست

من قبلابرای ی حاجتم متوسل شدم به شهیدهادی ولی حاجتم برعکس شد😑🥺 تابستون امسال دوباره برای یه حاجت ومشکلم که خیلی آشفتم کرده بود چله شهدابرداشتم ولی شهیدهادی تولیست اون40تاشهیدنذاشتم چون دلخوربودم ازش بعداینبارم به شهیدسیزدهم که رسیدم حاجتم دقیقا برعکس براورده شدوهمه چی ریخت به هم دیگه ازاون به بعدخیلی ازشهداناراحت بودم وحتی عکسشونم میدیدم نگاه نمیکردم مخصوصاشهیدهادی.الانم درگیرمشکلات زیادی هستم ومیگم کاش شهدا قبلابهم کمک میکردن تاالانم متوسل میشدم.دیشب خواب دیدم دوستم میخادبره مسافرت ومن بهش میگم تشییع جنازه شهیدهادی هم توهمون شهره حتمااونجاهم برو.به نظرتون تعبیرخاصی داره خوابم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخاننده ی اصلی اون بالاییه،،شهدا واسطه هستن ،،فکر کن واسطه شدن اما خدا رد کرده باشه و فرموده که مجاز به وصال حاجت این بنده نیستم عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
آها انشالله حاجات میده . من از ابراهیم هادی خواستم واسطه شه شفا بگیرم جوابی نگرفتم

منم جواب که نگرفتم هیچی هردوبارحاجتم برعکس میشد وبخاطره همین خیلی ناراحت شدم ازشون

منم جواب که نگرفتم هیچی هردوبارحاجتم برعکس میشد وبخاطره همین خیلی ناراحت شدم ازشون

نمی‌دونم واقعا حکمتش چیه .حتی یه شهید بود اینجا تعریفش دادن  نذرسیب کردم براش  بی فایده ‌ . ازامام رضا خواستم  همینطور