2777
2789

برای تنبلی دارا اصلاح سبک چجوریه

من گرمی زیاد میخورم

لبنیات حذف کردم

نونم نون سنگک فقط

برنجم فقط ایرانی

قندوشکر کلا حذفه شیرینیجات تقریبا کم میخورم

خرما و گردو و شیره انگور و پسته و مغزیجات زیاد میخورم

خوابم تنظیمه ، ورزش میکنم نیم ساعت سبک، یوگا و حرکات کششی برای درمان تنبلی میرم چندروزه

ولی قرص هورمونی اینارو قطع کردم بهم نمیسازه

بنظرتون سبک زندگیم اوکیه؟

چیزی میدونید اضافه کنید شاید به درد کسی خورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر نظر دکتر ویتامین مصرف کن

اونم میخورم دی ۵۰۰۰۰ هفته ای یبار و ویتامین ای هفته ای دوبار

دکتر بهم قرص الدی داده این ماه پریود نشدم یک ماهه عقب افتاده

بنظرت الدی بخورم؟ اخه قرص هورمونی حال ادمو بهم میریزه برا همین نخوردم

پریود نشم مشکلی پیش میاد؟

روغن مالی زیر ناف و پهلو و کمر با روغن زیتون یا سیاهدونه یا گل سرخ و ... 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

روغن مالی زیر ناف و پهلو و کمر با روغن زیتون یا سیاهدونه یا گل سرخ و ...

نون محلی هم میتونید مصرف کنید

ژل رویال و عسل 

دوسین سیاهدونه و عسل ناشتا 

پیاده روی 

خواب از ساعت ۸ ۹ تا ۲ ۳ شب

بادکش گرم رحم و تخمدان 

ورزش کگل روزانه برای تقویت عضلات لگنی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اونم انجام میدم روغن سیاهدونه میزنم کمپرس گرم میزارمبنظرت الدی بخورم یا نپریود نشدم

من خودم قرصای دیگه میخورم مثل دوفامد اخرین بار سونو دادم کیست و این چیزا نداشتم و فولیکول خوب داشتم .. 

ال دی رو طبق دستور دکتر مصرف کنید البته نمیدونم چرا تجویز کرده براتون .دوستم کیست داشت براش تجویز کردن ازبین رفت بعد از اونم باردارشد

حذف فست فود و چیپس و پفک و ..

حذف موادغذایی ک نگهدارنده دارن کنسرو و ..

شیربادوم ۳ بار درهفته 

همسرتون هر روز 

حذف چای و قهوه و .. ، بجاش دمنوش با عسل بخورید مثل دمنوش اویشن و بابونه و اسطوخودوس و ..

دوری از استرس و غیبت و غم و غصه و افکار منفی 

بدنسازی و .. نرید 

موقع ظرف شستن پیشبند ببندید تا به قسمت شکم و رحم اب نخوره 

دوش اب ولرم

موقع پریودی دوش نگیرید حداقل چند روز اول اصلااا

یبوست دارید درمانش کنید 

برای عفونت نگرفتن ، از لباس زیر نخی استفاده کنید ، البته بهتره که تو خونه دامن بپوشید بدون لباس ز واقعا اثر اره .. 

بعد دستشویی خودتونو با پارچه نخی خشک کنید ، من خودم دستمال رولی استفاده میکنم ولی دستمال نخی بهتره فقط شست و شو میخواد 😅

بجای نوار بهداشتی روزانه از نوار پارچه ای استفاده کنید که الان پیجا هم میفروشن ولی اینم شست و شو میخواد فقط سالمتره.. صابون مخصوصم داره 

دندون پزشکی قبل اقدام برید حتما 

بین غذا اب نخورید 

سبزی و میوه تو رژیم غذایی تون باشه و زیتون 

اب یخ رو حذف کنید ، بهترین اب ، اب جوشیده ولرمه ، اب داخل کوزه خنک میمونه و گواراست

هفته ای یبار نوره بزنید به بدن تو حموم 

ابگوشت تقویت جنسی مردان : گوشت گوسفند + روغن زیتون + نخود + گندم + لپه + پیاز + سیر ، روزانه یا درهفته چندبار برای ظهر یاشب 

رازیانه برای همسرتون نریزید ولی برای خودتون خوبه 

اگر اینم نشد ، نخوداب با گوشت گوسفندی و روغن زیتون خیلی خوبه برای تقویت باروری 

تخم مرغ محلی + روغن زیتون + پیاز سفید عالیه حتی تو سایتم خیلی دیدم برای تقویت باروری زن و مخصوصا مردها اینو گفتن 

برای صبحونه یا شام 

2810